Ertuğrul Erdoğan: "Maçı daha fazla istedik"

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Erdoğan: Maçı daha fazla istedik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2018 18:14

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 12'nci hafta müsabakasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe Beko'yu 84-74 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, "Rakibimiz gücünü iyi biliyorduk. Avrupa'nın en formda ve en iyi takımına karşı oynadık. Derbi karşılaşmalarında sonuçları açıktır. Oyuncuların karakteri, direnci ve inadı çok etkendir. Bugün  oyuncularım müthiş bir karakter ortaya koydular. Maçı daha fazla isteyen taraftık. Fenerbahçe Beko ile oynarken savunma ve hücumda yüzde yüzünüzü koymanız lazım. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyetin verdiği sorumluluk da olacak üstümüzde. Sezona çok farklı bir psikoloji ile devam edeceğiz. Umarım bunun altından kalkabiliriz. Çok zor şartlarda bir araya gelmiş, çok zor günlerden geçen bir basketbol takımı var. Burada teknik ekipten, idari ekibine ciddi bir beraberlik var. İnşallah bunu sezon boyunca yansıtabiliriz" dedi.

Haberin Devamı

"TARAFTARLARIMIZ GELDİĞİ ZAMAN OYUNCULARIM DAHA İYİ OYNUYOR"

Ertuğrul Erdoğan, sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenerek, "Bin 500, iki bin kişiye oynadık. Fenerbahçe maçında tribünleri dolu görmek çok keyifliydi. Taraftarlarımız geldiği zaman oyuncularım daha iyi oynuyor. Daha birinci sınıf olduklarını hissediyorlar. Taraftarımızın buraya gelmeyip bizi desteklememe lüksü olamaz. Bu oyuncular, kaybettiği maçta da mücadele etti. Dolu tribünleri hak ediyorlar"

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!