Ersun Yanal'ın aradığı lider Gökhan İnler

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanalın aradığı lider Gökhan İnler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 08:50

Orta sahada Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı gibi genç, potansiyelli oyunculara sahip olduklarını söyleyen Trabzonspor’un hocası, yönetimden mutlaka tecrübeli bir isim istedi. Fırtına, Beşiktaşlı Gökhan İnler üzerinde yoğunlaşırken Ersun hocanın da “Sadece orta alana değil, takıma liderlik edebilecek bir oyuncu. Şartları zorlayalım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sezon bitmeden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Serdar Taşçı ve Zoran Tosic konusunda büyük mesafe katetti hatta iş imzaya kaldı. Ancak Bordo-Mavililer’de arayışlar devam ediyor. 50. yılda yani önümüzdeki sezon zirveyi zorlayacak kadro oluşturmak için mesai harcanıyor.

Şu anda gündemdeki bir numaralı isim Gökhan İnler. Olcay Şahan transferinden bu yana Beşiktaş ile yakın ilişkiler içinde olan Karadeniz ekibi, Kartal’da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli ön liberonun peşinde. Fırtına’nın bu oyuncu için oldukça ısrarlı davranmasının sebebi ise teknik direktör Ersun Yanal. Mevcut kadroda Yusuf Yazıcı (20) ve Okay Yokuşlu (22) gibi hem genç hem de potansiyelli oyuncuların olduğuna dikkat çeken Yanal, bu bölgeye liderlik edebilecek tecrübeli oyuncu istiyor. Başarılı teknik adamın ilk hedefi de Gökhan İnler.

Haberin Devamı

KULÜP BAZINDA SORUN YOK
Başkan Muharrem Usta, Beşiktaş’ın patronu Fikret Orman ile 32 yaşındaki gurbetçi yıldız için görüşürken, “Bizden yana problem yok. Oyuncuyla temas kurun” cevabını almıştı. Gökhan’la önce Başkan Usta sonrasında ise teknik direktör Ersun Yanal’ın görüşeceği öğrenildi. Yanal da yönetime, “Gökhan sadece orta alana değil, takıma liderlik edebilecek bir oyuncu. Şartları zorlayalım. Tecrübesiyle büyük katkı sağlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!