Ergin Ataman'a ağır fatura! Karar açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Ergin Atamana ağır fatura Karar açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 18:32

Galatasaray Odeabank Antrenörü Ergin Ataman'ın, Darüşşafaka Doğuş maçında yaşananların ardından cezası belli oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Disiplin Kurulu, Galatasaray antrenörü Ergin Ataman'a verilen cezayı açıkladı.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka Doğuş arasında oynanan maçta hakemle yaşadığı diyalog sonrasında oyundan atılan Ergin Ataman, çifte standart olduğu için tepki göstererek, kendisine farklı, rakip takım antrenörü Davit Blatt'a farklı davranılmasından dert yanmıştı.

Ergin Ataman, "“Hakemin göğsündeki Ay Yıldıza dokunarak ‘Yabancılara bu imtiyazı tanırken göğsündeki Ay Yıldızdan utanmıyor musun?' dedim. Bunun da arkasındayım. Zaten Türk basketbolu son yıllarda, yönetmeliklerle yabancıların çiftliği haline getirildi” şeklinde tepki göstermişti.

"KÜFÜR ETMEDİM"
Galatasaray Odeabank antrenörü Ergin Ataman daha sonra yaptığı açıklamada kesinlikle Darüşşafaka Doğuş maçında küfür etmediğini ve yaptığı şeyin haklı bir isyan olduğunu söyledi. Ataman, "Benim yaptığım haklı bir isyandı. Bana farklı, yabancı antrenöre farklı davranılıyordu. Verdiğim tepkinin, isyanımın arkasındayım ama kesinlikle küfür etmedim. Bunu kabul etmiyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Buna göre Disiplin Kurulu ise Ergin Ataman hakkında verilen cezayı belirledi. Yapılan açıklamada Galatasaray
Odeabank antrenörü Ergin Ataman 3 maç men ve 20 bin TL para cezası aldı.

"ZATEN HER ŞEYİ BİLİYORSUNUZ"
Ataman açıklanan ceza kararı sonrası resmi twitter hesabından, "Cezam acıklanmış! Bir şeyler yazayım dedim ; gerek yok. Benim bildiklerimi siz zaten biliyorsunuz....!" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!