Ergi Kırgın veda etti!

Güncelleme Tarihi:

Ergi Kırgın veda etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 17:06

Eleme tablosunda mücadele eden oyuncumuz Ergi Kırkın, Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde Kaya Hotels and Resorts ve GD Tennis Academy'nin ortaklaşa düzenlediği Turkish Airlines Antalya Open’da Ergi Kırkın, ikinci eleme turu maçında Slovak Filip Horansky’ye 58 dakika sonunda 6-2, 6-1’lik setlerle mağlup oldu.

Haberin Devamı

Kariyerinde ilk ATP galibiyetine imza atan 19 yaşındaki Ergi, dünya 302 numarası Horansky karşısında maça iyi başlasa da, ilk setin üçüncü oyununda servisini kırdırdı. Setin kalanında Ergin, bir türlü oyuna giremedi ve ilk seti 6-2 ile kaybetti.

İkinci sette, üçüncü oyunda kırdırdığı servisle gardı düşen Ergi Kırkın, servis oyunlarında çok etkisiz kaldı. Ergi, 26 dakika süren bu seti 6-1 kaybederek, Turkish Airlines Antalya Open macerasında ana tabloya katılamadan veda etti.

Ergi Kırkın, maçtan sonra basın toplantısında şunları söyledi: “Radu Albot karşısında servislerim çok iyiydi ve maçı kazanmam da etkili oldu. Bugün ise dünkü maçın yorgunluğuna, bugün servis oyunlarımda fazlasıyla hata yapmam eklenince, zaten çimde iyi bir raket olan Horansky’ye kaybettim”dedi.

Haberin Devamı

Günün diğer eleme maçlarında ise şu sonuçlar alındı:

Taro Daniel (Japonya) - Roberto Ortega Olmedo (İspanya): 6-3, 6-1
Blaz Kavcic (Slovenya) – Aleksandr Nedovyesov (Kazakistan): 3-6, 6-3, 6-3

BAKMADAN GEÇME!