En Kral söz! Fenerbahçe'yi...

Güncelleme Tarihi:

En Kral söz Fenerbahçeyi...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2017 12:29

Trabzonspor'un yıldızı Burak Yılmaz, Kadıköy'de atacağı gollerle galip geleceklerin söyledi ve "Fenerbahçe'yi bana bırakın" dedi.

Haberin Devamı

Konyaspor'a iki gol atan Burak Yılmaz, Fenerbahçe ağlarını da sarsacağını söyledi. Burak Yılmaz, “Fenerbahçe’nin Vardar’a yenilmesi bizi kesinlikle rehavete sokmamalı. Bu maçlar hep farklı olur. Kazanan biz olacağız ve golleri de ben atmak istiyorum” dedi.

Sarı-Lacivertliler’in güçlü bir rakip olduğunu, Vardar maçını kaybetmelerinin kendilerini kesinlikle rehavete sokmaması gerektiğini de ifade eden Fırtına’nın milli yıldızı, “Fenerbahçe- Trabzonspor maçları her zaman farklı olur. Bu kez de farklı olacak ve zor bir maç olacak ama kazanan biz olacağız. Golleri de ben atmak istiyorum” diye konuştu.

''GALİBİYET SÖZÜ VERDİK''
Burak, “Yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. F.Bahçe de öyle ama rakibimizin tüm oyun planını bozup üç puanı almak istiyoruz. Arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda birbirimize galibiyet sözü verdik. F.Bahçe’yi uzun yıllardır İstanbul’da yenemediğimizi biliyoruz. Ancak bu kez bu kötü tabloyu lehimize çevireceğiz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak ki çok istiyoruz, o zaman Fenerbahçe’yi yenmemiz gerekiyor” dedi. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!