"En büyük motivasyon kaynağım..."

Güncelleme Tarihi:

En büyük motivasyon kaynağım...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 16:58

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Luigi Datome, Euroleague’de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu yineledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin İtalyan yıldızı Luigi Datome, kulübün resmi dergisine keyifli bir röportaj verdi. İşte o röportajdan satır başları

* Bizi Lig’de ve Euroleague’de bekleyen uzun bir yol var. An itibariyle iyi bir pozisyondayız. Euroleague’de ilk 4 içinde yer almak saha avantajı açısından çok önemli. Onun dışında 1 olmak ile 4 olmak arasında hiç bir fark yok. Çünkü en iyilerle oynuyorsunuz ve herkesi yenmek zorundasınız. Geldiğim günden beri burada şunu da hissediyorum; Türk insanının ve taraftarlarımızın bizden beklentisi ve bu takımın ruhuyla da ilgili; Avrupa’daki en büyük başarıya ulaşmak. Bunu her gün işimi yaparken hissediyorum, bu da benim için en büyük motivasyonlardan bir tanesi.

*  Çok savaşan bir takımız. İstekliyiz ve bunu da sahada gösteriyoruz. Son 2-3 yıldır burada tarihi başarılar elde ediniyor ama bunun öncesinde geçmişte yapılan büyük çalışmalar da var. Bugün ise burada basketbol çok farklı seviyeye ulaşmış durumda. Taraftarların bu takımla gurur duyduklarını düşünüyorum, çünkü tarihi bizimle birlikte yaşıyorlar.

Haberin Devamı

Udoh konusunda karar Obradovicin Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!