Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarını çıldırttı!

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarını çıldırttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 22:12

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, 4-0 kazandıkları maçın ardından ekranlara gelen görüntüsü Galatasaray taraftarının tepkisine yol açtı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu, Başakşehir'in Galatasaray'ı 4-0 gibi farklı bir skorla yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı. Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray maçının bitiminde büyük bir mutluluk yaşadı.

Yayıncı kuruluş ekranlarında son düğün ardından daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu görüntüye geldi. Emre Belözoğlu'nun maç bitiminde canlı olarak yayınlanan kahkahaları Galatasaraylı taraftarları kızrdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Emre Belözoğlu'na sosyal medya üzerinden sert tepkiler gösterdi.

Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar da Emre Belözoğlu ile ilgili paylaşımlarda bulundular. Sarı-lacivertliler, maç sonu görüntüleri nedeniyle Emre Belözoğlu'na "Büyüksün kaptan" şeklinde yorumlar yaptılar.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarını çıldırttı

Öte yandan 36 yaşındaki Emre Belözoğlu Galatasaray maçında orta sahada sergilediği performansıyla parmak ısırtırken, maçın son bölümlerine doğru istatistiklere yansıyan rakamlarda sarı kırmızılı takımın orta sahasına kelimenin tam anlamıyla fark attı.

Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında girdiği 9 ikili mücadelenin 7'sini kazanırken, Galatasaray orta sahasında Selçuk ve Josue ikilisinin toplamı ise sadece 3 ikili mücadele kazanabildiler.

G.SARAY'A DEV GÖNDERME! EMRE'DEN KAHKAHA...
Başakşehir – Galatasaray maçının sonunda Başakşehir kulübü, rakibine dev bir gönderme yaptı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda maç sonunda Şampiyonlar Ligi müziği çalındı. Bu olay sonrasında Emre Belözoğlu’nun saha ortasında kahkahalar attığı görüldü.

Mücadele sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmesi açısından çok önemliydi. Başakşehir Galatasaray’ı 4-0 yenerek sarı-kırmızılılara Devler Ligi yolunda büyük darbe vurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!