El Clasico ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

El Clasico ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2019 14:24

Barcelona ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek olan El Clasico, dünyanın dört bir yanından birçok futbolseveri ekran başına toplayacak. Sakatlığı dolayısıyla ilk 11'de yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyan Lionel Messi'nin yerine ise Coutinho'nun Valverde'nin El Clasico'daki tercihi olması bekleniyor. Peki, Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, saatler kala El Clasico hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük futbol müsabakaları listesinde zirvede konumlanan Barcelona Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Dünya genelinde El Clasico olarak bilinen Barcelona Real Madrid maçı, bu yıl da birbirinden ünlü yıldızı futbolseverlerle buluşturacak. Peki, El Clasico olarak da nitelendirilen Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI (EL CLASİCO) NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İspanya Kral Kupası'nda erken final niteliği taşıyan Barcelona Real Madrid maçı, 6 Şubat Çarşamba günü TSİ 23.00'da oynanacak. Karşılaşmanın Türkiye'de yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

Aralarında oynadıkları son 10 maçta Barcelona'nın 5, Real Madrid'in ise 3 galibiyeti bulunurken, 2 mücadele ise berabere tamamlandı. 

Haberin Devamı

Tarihlerindeki 199. karşılaşmalarına çıkacak olan Barcelona ve Real Madrid arasındaki rekabette, Madrid ekibi toplam galibiyet sayısında 81-77 üstünlüğünü koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!