Eğer o sakatlıklar olmasaydı! Tudor...

Güncelleme Tarihi:

Eğer o sakatlıklar olmasaydı Tudor...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 20:19

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ali Naci Küçük, Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçının ilk yarısını değerlendirdi...

Haberin Devamı

İşte, Ali Naci Küçük'ün ilk 45 dakikayla ilgili yorumları...

- Nasıl bir Galatasaray ve mücadele izledin?
- Galatasaray maça çok iyi başladı. Baskıyı da kurdu, gol pozisyonlarını da buldu. Ancak 32.dakikaya kadar Galatasaray adeta gol kaçırma makinesi gibi idi. Rodrigues, Gomis ve Selçuk İnan sıra ile çok net pozisyonları gole çeviremedi. Galatasaray ilk yarıda maçı koparabilirdi ancak cömertçe bu pozisyonları harcadı. Galatasaray bu baskısını ikinci yarıda da sürdürürse sorun yaşamaz ve 3 puanı alır.

- Rodrigues artık banko oynamalı mı?
- İlk yarıyı izledikten sonra Tudor'a geçtiğimiz haftalar, Rodrigues'i kestiği maçlar adına kızmamak mümkün değil! Tudor haftalarca yanlış oyuncuyu takımdan kesti. Galatasaray'ın geliştirdiği her atakta Rodrigues var. Ofansif anlamda Galatasaray'ın en iyisi ve takımının kanatlardaki lokomotifi. Rodrigues o kadar iyi oynuyor ki, sahada pek de gözükmeyen Belhanda'nın dahi açığını kapatıyor.

Haberin Devamı

- Maç öncesi yaşananlar sakatlıklar için ne diyeceksin?
- Tolga'nın da Denayer'in de sakatlığı Galatasaray için hayırlı oldu! Hem Tudor hem de Galatasaray için orta sahada Selçuk İnan'ın oynaması doğru olandı. İlk yarıda da Selçuk kötü bir oyun çıkarmadı. Bir gol yada asist yapıp Selçuk'un kendini bulması ve taraftarla kesin barış sağlaması iyi olur Tolga sakatlanınca ilk 11'e dahil edilen Yasin de ofansif anlamda daha etkili oldu.
Nitekim golü de o attı. Ama 15.dakikada net bir gol pozisyonunu yine pas yerine bencil davranınca harcadı.
Golü ile Yasin bu hatasını affettirdi

BAKMADAN GEÇME!