Efsanelerle aynı anda direksiyonda olacak!

Güncelleme Tarihi:

Efsanelerle aynı anda direksiyonda olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 16:26

Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak bulmak amacıyla koşulan Wings For Life World Run yaklaşırken, yarışın başrolündeki yakalama aracının pilotları da belli oldu.

Haberin Devamı

Bitiş çizgisi olmayan koşuda 24 ülkede dünyanın en hızlı isimleri yakalama aracının direksiyonuna geçecek. Önündeki binlerce ismi daha uzağa koşma konusunda motive edecek yakalama araçlarını kullananlar arasında David Coulthard, Max Verstappen ve Carlos Sainz gibi ünlü pilotlar bulunuyor. İzmir’deki yarışta da yarışmacıları Yeni Ford Kuga takip edecek ve aracın direksiyonunda Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı olacak.

Benzersiz formatıyla katılımcılara farklı bir deneyim sunan ve bitiş çizgisi olmayan yarışta, yakalama aracının geçtiği son koşucu yarışın galibi oluyor. Yakalama araçlarının direksiyonunda aralarında F1 pilotları David Coulthard, Max Verstappen ve Carlos Sainz’ın da olduğu 24 tanınmış sima oturacak. 7 Mayıs'ta yakalama aracı sürücüleri start verildikten yarım saat sonra  koşucuların arkasından çok düşük bir hızla, ne kadar süre ve nereye kadar süreceklerini bilmeden katılımcıları kovalamaya başlayacak. Araca son geçilen kişi ise birinciliği kapacak. 5 bin 500 kişinin katılacağı yarışta koşucuları Yeni Ford Kuga takip edecek ve aracın direksiyonunda Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı olacak.

Haberin Devamı

Yarış için hazırlanan tanıtım filmi de bu yakalama aracının sürücü seçimlerini konu aldı. Saatte en fazla 35 km’ye çıkabilen bu aracı kullanacak pilot seçimleri komik anlara sahne oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!