Efsanelerin gözdesi, yaşı sadece 20!

Güncelleme Tarihi:

Efsanelerin gözdesi, yaşı sadece 20
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 14:41

Santos de Guapiles ekibinden İsveç'e geldiğinde, kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu. Kosta Rika'nın efsane oyuncuları, Ian Smith için methiyeler dizdi.

Haberin Devamı

Ian Smith, Mart ayında, İskoçya karşısında ilk kez milli formayı giydi, sadece 20 yaşında ama Dünya Kupası yolcusu!

Santos de Guapiles ekibinden İsveç'e geldiğinde, kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu ama Mart ayında milli formayı giydikten sonra ekstra çalıştığını şu sözlerle aktardı:

"Her şey çok hızlı gelişti. Mart etabı sonrası İsveç'e döndüğümde daha çok çalışmak için kendimi şartlandırdım. Dünya Kupası'na gidecek kadroda olmak istiyordum, şükürler olsun bunu başardım."

Kosta Rika kadrosundaki en önemli isimlerden Celso Borges ise, genç sağ bek için şunları söyledi:

"Kadrodaki herkes iyi durumda, kampta moraller üst seviyede. Ian Smith gibi genç oyunculara öncülük etmek, onları turnuvaya mental olarak hazır hale getirmek benim en önemli misyonum."

Haberin Devamı

1990 Dünya Kupası'nda, 19 yaşında gol atan Kosta Rika'nın efsane isimlerinden Ronald Gonzalez, Ian Smith için methiyeler dizdi:

"Genç olmasına rağmen ekipteki diğer isimlerden tam destek ve güven alıyor. 2 maçta az süre aldı ama sahada gösterdiği olgunluk seviyesi çok yüksek. Bu kadar genç olunca sünger gibi çevrenizdeki her şeyi içinize çekersiniz ama Ian Smith aradan işine yarayanları çok iyi çekiyor."

Sezona Kosta Rika'da başlayan, İsveç'te devam eden Ian Smith, Norrköping formasını sadece 5 kere giyebildi. (1 gol)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!