Dursun Özbek açıkladı: 2 bin 700 kişiyi atacağız

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbek açıkladı: 2 bin 700 kişiyi atacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 23:08

Aidat borçlarını ödemeyen üyeler için tüzüğün işletileceğini söyleyen Özbek, olağanüstü kongre için imza kampanyası başlatan üyelere, “Kardeşim, Allahınızı, kitabınızı seviyorsanız maksadınızı bir ortaya koyun. Size lavarıyorum, nedir projeniz?” diye seslendi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübünün dün yapılan mayıs ayı divan kurulu toplantısında ilginç gelişmeler yaşandı. Toplantıda konuşan bazı üyeler yönetimi eleştirip olağanüstü kongreye gidilmesini isterken, başkan Dursun Özbek, “Projesi olan ortaya çıksın” çağrısını yineledi ve 2 bin 700 üyenin ihraç edileceğini açıkladı.

Aidatını yatırmayan üyelere defalarca uyarıda bulunduklarını söyleyen Özbek, “Altı yıldır bu insanlar bu kulübe gelip gitmiyorsa hatırlatalım dedik. Kısa mesaj ve mail vasıtasıyla defalarca uyarı yaptık. 20 Mayıs’a kadar süre verdik. Zaman içinde bu sayı 3 bin kişiye çıktı. Şaşırtıcı bir şekilde 2 bin 700 kişiden sadece 250-300 kişi aidatlarını yatırmış. 2 bin 700 kişiden hala ses yok. Tüzüğü çalıştırmak zorunda kalacağımız için son derece üzgünüm” dedi.

Haberin Devamı

‘BENDE ÇÖZÜM ÇOK’ DİYORLAR AMA...
TOPLANTIDA kendisini eleştiren üyelere ve olağanüstü kongre için imza kampanyası başlatanlara seslenen Özbek, şunları söyledi:
“Hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Evet, imza kampanyası demokratik haktır, saygı duyuyorum. Yalnız herkes bir şey söylüyor. Kardeşim, Allahınızı, kitabınızı seviyorsanız maksadınızı da bir ortaya koyun. ‘Bende çözüm çok’ diyorlar. Nedir çözümünüz? Allah aşkına size tekrar yalvarıyorum. Ben Galatasaray Başkanı olarak diyorum ki, kapım açık. ‘Bende çözüm çok’ diyenlerden birine dedim ki; ‘Nedir bu proje?’ Bana ‘Bu proje bende. Başkan seçilseydim olurdu, seçilmediğim için artık yok’ dedi. Ben de ‘Peki öyle olsun’ dedim.

PROJELER SORUNSUZ İLERLİYOR
BAŞKAN Özbek, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini de belirterek, söz konusu projeler için 8 Haziran’da ihale yapılacağını söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nin Kemerburgaz’a taşınması, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne yapılması planlanan spor salonu ve Mecidiyeköy’de yapımı süren otel inşaatıyla ilgili bilgi veren Özbek, projelerde herhangi bir sorun yaşanmadığını aktardı.

Bazı üyelerin sosyal medyada yaptığı paylaşımları gösteren Özbek, kendisine ve yönetim kuruluna yönelik hakaret ve küfür içeren ifadeler nedeniyle disiplin sevkleri yapıldığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!