Durmadan, şampiyonluklar kazanmaya devam!

Güncelleme Tarihi:

Durmadan, şampiyonluklar kazanmaya devam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:27

İsmail ER, Beşiktaş'ın Bursaspor galibiyetini ve 3. yıldız yolundaki mücadelesini kaleme aldı.

Haberin Devamı

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kadar gururla temsil eden sadece Süper Lig'in değil Avrupa'nın da pas rekortmeni Beşiktaş'ın, Bursapor maçının ilk 45 dakikasında 3 cılız şutu vardı rakip kaleye.

Devre arasında telefonlar susmadı sosyal medyada isyanlar başladı. Çevremdeki insanlar huzursuz olmuş yüz hatlarındaki ifade bile değişmişti.Bursaspor kendi saha avantajını çok iyi organize etmiş ve Teknik Direktör Adnan Örnek son 3 haftada 16 gol yemiş bir kadroyu moral ve motivasyon ile çok iyi hazırlamış. Tüm bu direniş 65 dakika sürdü.

Quaresma, Bursaspor'un defans kilidini bozmak için çok hamleler yaptı, çalım attı, üstten atladı, ceza alanı içine orta yaparak takımın hücum yolundaki en önemli silahıydı. Her takımın böylesine yıldıza ihtiyacı var. Fakat sahada en önemli ağırlığı Teknik Direktör Şenol Güneş koydu. İkinci yarıda sezon başından bu yana takımın dinamosu olan yorgun Atiba'yı alarak 4-4-2'ye geçip, Cenk ve Aboubakar hamlesiyle de işi bitirdi.Aboubakar önce Cenk'e asist yaptı gol attırdı sonra kendisi fileleri havalandırarak kalan 3 maç öncesinde Beşiktaş'ı ŞAMPİYON olarak tarihe geçirdi.

Haberin Devamı

İNANDILAR SAHİP ÇIKTILAR
Çoşku zekadan çok önemlidir. Beşiktaş, yönetimi, taraftarları Bursaspor maçına çok iyi hazırlanmış ve deplasmanaeksiksiz gelmişlerdi. Vodafone Arena Stat Direktörü Ahmet Ateş yönetiminde ve onun kontrolünde İstanbul'dan Bursa'ya şampiyonluk marşları ile gelip Timsah Arena'da desteklerini sürdürmesi takım için itici güç olmuştu. "Suyu dinlemek gerek, ateş zaten içimizde" diyen taraftarlar ilk 45 dakikadaki beraberliğe rağmen umutlarını hiç kaybetmeyerek gollerin habercisi oldu.

QUARESMA, OĞUZHAN, TOLGAY, ADRİANO
Beşiktaş'ın orta alanında topla yaratıcı özellikleri sahip önemli beyinleri Quaresma. Oğuzhan, Tolgay ve Adriano deplasmanda olağanüstü performans sarf ettiler. Ülkemizde Sergen Yalçın'dan sonra kaybolan futbol estetiğini yaşatmak için mücadele ediyorlar.

100 DEĞİL 200 ÇIKARTIRLAR
Teknik Direktör Şenol Güneş'in ve Quaresma'nın 100'ncü maçlarında ilk günkü gibi heyecanlı ve diri olmalarının nedeni dürüstlük, samimiyet ve disiplindir.Güneş ve Quaresma 100 değil 200'ncü maçlarına da çıkabilecek düzeyde olduklarını bir kez daha ispatladılar.

Haberin Devamı

Herkes futbol yönetir, herkes futbol oynar önemli olan o görselliği izlenebilir hale tek vücut olarak getirmek. Kısaca, Beşiktaş futboluyla, performansıyla kendi güneşini kendi yarattı ve beklenen, özlenen 3. yıldızın takılacağı ŞAMPİYONLUĞA kavuştu. Hayaller,inançlar, hedefler, kelimeler hiç tükenmedi. Durmak yok, Şampiyonluklar kazanmaya devam... 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!