Durant: “Rockets’a Kaybetsek Bile Warriors’da Kalırdım”

Güncelleme Tarihi:

Durant: “Rockets’a Kaybetsek Bile Warriors’da Kalırdım”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 13:27

Oklahoma City Thunder’dan Golden State Warriors’a kaybetmeleri sonrası ayrılmıştı. Houston Rockets’a boyun eğseler aynısını şimdiki takımına da yapar mıydı? 

Haberin Devamı

Golden State Warriors‘ın yıldızı Kevin Durant 2018 yazında sınırsız serbest kalacak. Ama son şampiyonun taraftarları rahat olsun, yıldız forvetin hiçbir yere gitmeye niyeti yok.

USA Today‘e konuşan Durant şu ifadeleri kullandı:

“Evet, Warriors‘ta kalmak istiyorum. Burada kalacağımı hissediyorum. Para, kontrat gibi şeylerin ayarlanması lazım ama burada kalmayı planlıyorum. Bunu daha önce de söyledim, başka bir planım yok. Ama NBA bu, her şey olabilir.”

Durant ayrıca Warriors konusundaki düşüncelerinin Golden State, Houston Rockets‘a kaybetse dahi değişmeyeceğini ESPN‘e söyledi:

“Hayır, düşüncelerim değişmezdi. Bu final serisinde de işler ters gitse hiçbir şey değişmez. Bence insanların beni eleştirme hevesi dışında hiçbir şey farklı değil zaten.”

Haberin Devamı

Durant açıklamasında sözleşme kararının finansal yanına vurgu yapsa da Golden State’ten ayrılması mantıksız çünkü dört yıldız beraber oldukları sürece NBA’de daha büyük bir şampiyonluk favorisi olması zor.(EUROHOOPS)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!