Dünyaca ünlü yıldız herkese örnek oldu!

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü yıldız herkese örnek oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 15:21

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf tüm dünyanın gündemine oturmuştu. İkilinin o gün başlayan dostluğu hiç bitmedi.

Haberin Devamı

O dönem Sebastian Larsson, John O'Shea ve Vito Mannone, Jermain Defoe'nun peşine takılarak Sunderland'in en tutkulu destekleyicilerinden olan minik Bradley Lowery'yi ziyarete gitmişti. Ender görülen bir kanser türü olan nöroblastomayla savaşan beş yaşındaki Lowery'nin takımına olan bağlılığı sadece bizim değil, tüm dünyanın dilindeydi.

Chelsea maçının hemen öncesinde sahaya çıkmış ve futbolcularla birlikte ısınarak izleyenlerin de içinin ısınmasını sağlamıştı. Futbolcuların ziyaretinden çok etkilenen Bradley, Jermain Defoe'nun yanından gitmesini istememiş ve İngiliz santrfor da onu kırmayarak bir süre daha refakat etmişti.

Lowery ailesinin Facebook hesabından yayınladığı mesajda bu ziyaret için çok teşekkür ettikleri ve Bradley'nin özel ziyaretçilerini ağırladıktan sonra neşesinin daha da arttığı belirtilmişti.

Haberin Devamı

Sinir hücrelerinden çıkan bir tümörün neden olduğu kanser türünün tedavisi için yakın bir dönemde yardım kampanyası başlatılmıştı. 700 bin sterlini aşan miktarın yanında Sunderland kulübü, Harry Potter hayranı olan minik taraftarı ve ailesini Warner Bros'un Londra'daki stüdyosuna yollayarak yılbaşı kutlaması hediye etmişti. Bunun yanında Bradley Lowery'nin Chelsea maçı öncesinde attığı penaltı golü, İngiltere'nin en özel futbol programlarından biri olan Match of the Day tarafından Henrikh Mkhiyaryan'ın golüyle birlikte ayın golü seçilmişti.

Sonrasında Jermain Defoe, Bournemouth’a transfer oldu. Ancak ikilinin dostluğu hiç bitmedi. Sık sık bir araya gelen ikili geçtiğimiz günlerde yine benzer bir sahneyi yaşadı. Nefes almakta güçlük çeken Lowery, bir kez daha Defoe’nin yanında uyuyakaldı.

Küçük Bradley’nin annesi “Oğlum çok mutluydu. Geçen gece Defoe’yla bir araya geldiler. Onunlayken oğlum çok mutlu oluyor” dedi. (skor.sözcü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!