Dünya Kupası 2018 yarı final maçları ne zaman?Bugün hangi maç saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası 2018 yarı final maçları ne zamanBugün hangi maç saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 12:10

Dünya Kupası 2018 kupanın sahibini belirlemek için son viraja girdi. Fransa-Belçika, Hırvatistan-İngiltere karşılaşmasının galibinin 15 Temmuz akşamı final karşılaşmasına çıkacağı Dünya Kupası 2018'de, Hırvatistan İngiltere maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu. Peki, bugün hangi maç var? İşte, Dünya Kupası 2018 karşılaşmaları ve yarı final hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Dünya Kupası Yarı Final maçları ile büyük finale doğru ilerlemeye devam ediyor. Binlerce taraftarın Rusya'daki büyük final için vargücü ile destekleyeceği takımları, son mücadelelerine çıkacak. Dünya Kupası Yarı Final karşılaşmaları Fransa-Belçika ve Hırvatistan İngiltere maçlarının galibini büyük finale taşıyacak. Peki, Dünya Kupası Yarı Final maçları ne zaman oynanacak? İşte, bugün maç var mı sorusunu yönelten futbolseverler için detaylar ve final karşılaşmasına yönelik bazı bilgiler

DÜNYA KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Dünya Kupası'nda yarı final karşılaşması, 10-11 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Buradan çıkan takımlar ise 15 Temmuz Pazar günü final maçında karşılaşacak. Yarı final programı şu şekilde gerçekleşecek;

10 Temmuz Salı saat 21.00 Fransa-Belçika
11 Temmuz Çarşamba saat 21.00 Hırvatistan İngiltere

Haberin Devamı

2018 FIFA Dünya Kupası'nda ilk yarı final mücadelesine ev sahipliği yapacak Rusya'nın Saint Petersburg şehrinde hazırlıklar tamamlandı.
Baltık Denizi kıyısındaki Saint Petersburg'da, şampiyonanın ilk finalistinin belli olacağı Fransa ile Belçika arasındaki mücadele oynanacak.

YARI FİNALİN SAHİBİ CÜNEYT ÇAKIR

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda, Hırvatistan ile İngiltere arasında yapılacak yarı final maçını yönetecek.

FIFA'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Moskova'daki Luzhniki Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hollandalı Bjorn Kuipers olacak.

ORTAM SAKİN

Turnuvanın diğer maçlarına göre Saint Petersburg'da daha sakin bir ortam göze çarpıyor.
Fransa ve Belçika formalı taraftar sayısı, şehrin büyüklüğü ve birçok merkezi bulunması sebebiyle önceki maçlarla kıyaslandığında çok fazla dikkati çekecek boyutta değildi.

ÜNLÜ YAPILARA BÜYÜK İLGİ

Karşılaşmayı izlemek için gelen futbolseverler şehrin simge yapılarını görmeyi de ihmal etmiyor.

En büyük ilgi ünlü Voskresenia Khristova yani halk arasında bilinen adıyla "Kanlı Kilise"ye oldu. Avrupa'nın en büyük şehirlerinden olan Saint Petersburg'da meydanlara konulan şampiyonanın maskotu Zabivaka ile de büyük küçük birçok kişi hatıra fotoğrafları çektiriyor.

Haberin Devamı

GÜNDEM MBAPPE

Saint Petersburg sokaklarında futbolseverlerin karşılaşma ile ilgili en önemli gündem maddesi ise Fransa'nın genç yıldızı Kylian Mbappe.
Mbappe, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps yönetiminde karşılaşmanın oynanacağı Saint Petersburg Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda yer almadı.

Mbappe'nin bir sakatlığı olduğu yönünde bilgi olmadığı için taraftarlar genç yıldızın sahada olacağından emin. Bir kısmı da Deschamps'ın kafa karıştırmak için böyle bir karar aldığını düşünüyor.

SAİNT PETERSBURG'DAKİ 6. MAÇ

Fransa ile Belçika arasındaki mücadele, Saint Petersburg'daki 6. Dünya Kupası karşılaşması olacak.

Grup aşamasında 4 maça (Fas-İran: 0-1, Rusya-Mısır: 3-1, Brezilya-Kosta Rika: 2-0 ve Nijerya-Arjantin: 1-2) ev sahipliği yapan Saint Petersburg Stadı, İsveç'in, İsviçre'yi 1-0 mağlup ettiği son 16 mücadelesine de sahne olmuştu.

Saint Petersburg'da oynanan 5 maçta toplam 11 gol atıldı ve 2,2'lik gol ortalaması yakalandı.

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!