Dünya Kupası E Grubu iddaa incelemesi...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası E Grubu iddaa incelemesi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 17:16

Hangi iddaa tercihleri ön planda olmalı, banko olarak öne çıkan nedir? Kupanın başlamasına sayılı günler kala E Grubu'na göz atalım...

Sırbistan

Haberin Devamı

- "Matic & Milivojevic" orta ikilisinin arkasında, "Kolarov & Ivanovic" tecrübesiyle harmanlanmış bir defans hattı yer alıyor. Kolarov'un geçtiğimiz sezon Serie A'da, duran toplardan 30 "anahtar pas" attığı gerçeğini bir yere not edelim.

- Genç, yaratıcı, enerjik Zivkovic ve Milinkovic-Savic'in alternatifleri de Tadic ve Ljajic... Sırbistan'ın eleme grubunu zirvede tamamlayıp, Dünya Kupası vizesi alması hiç de şaşırtıcı olmasa gerek.

- Newcastle'da aradığını bulamayan Mitrovic'in de Fulham ile form tutması koç Mladen Krstajic'i memnun etmiştir. (20 maç - 12 gol)

- Brezilya ve İsviçre'nin aksine, Kosta Rika ile turnuvaya başlayacak olmaları, gruptan çıkmaları için de kilit rol oynayacak. (Sırbistan gruptan çıkar - 1,65)

- Brezilya'yı geçip lider çıkmaları sürpriz olur, ikinci olduklarında ise çaprazdan Almanya gelmesi şaşırtmaz. Son durak, Son 16 olacak diyebiliriz. (Sırbistan Son 16'da elenir - 2,75)

Haberin Devamı

Dünya Kupası E Grubu iddaa incelemesi...

Kosta Rika

- Son 5 maçta 4 yenilgi, Kosta Rika'nın tek umudunun - bir kez daha - Keylor Navas olduğunu bize hatırlattı.

- 2014 Dünya Kupası'nın yıldızı, takımın çeyrek finalde boy göstermesine büyük katkı sağlamıştı. Real Madrid ile üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi kazanarak buraya gelecek olması da moralini üst seviyede tutacaktır.

- Kadroda, "yetenekli" kategorisine koyduğumuz isimlerin soru işaretlerinin bol olması sebebiyle, 2014'ten de zor bir turnuvaya doğru yol aldıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.

- Bryan Ruiz artık 33 yaşında. Joel Campbell için hep bir potansiyelden bahsediyoruz ama bunu dışa vurduğunu çok nadir gördük. İlk 11'in sağ beki Gamboa, koca sezon Celtic'te sadece 3 maçta forma giyebildi. Celso Borges ise Deportivo ile La Liga'da küme düştü.

- Bu kadar olumsuzluk bir araya gelince, iddaa'da grubu son sırada bitirmeleri için açılan 1,60 değerli diyebiliriz. (0 puan - 4,00 & 1 puan - 3,50)

İsviçre

- 2009'daki U17 Dünya Kupası'nı şampiyon bitiren kadronun izleri devam ediyor. (Seferovic, Xhaka, Ricardo Rodriguez)

Haberin Devamı

- Portekiz ile kıyasıya bir yarışa giriştikleri eleme grubunu ikinci bitirip play-off oynamak zorunda kaldılar, Kuzey İrlanda'yı tek golle geçip kupa vizesi aldılar.

- Kadronun olmazsa olmazı Xherdan Shaqiri! 2014 Dünya Kupası'nda Honduras'a hat-trick yapmıştı, Stoke City bu sezon Premier Lig'den küme düşse de takımın attığı 35 golün 15'ine katkıda bulunmasını bildi. (8 gol - 7 asist)

- Kolarov'un Serie A'da bıraktığı "duran top kullanma" izini, Premier Lig'de bizlere sundu. (32 kilit pas)

- Sırbistan'ın tek tek incelendiğinde daha yetenekli isimlerden oluşması, Brezilya'nın gruptan çıkacağı gerçeğiyle birleştiğinde, grup aşamasında elenmeleri için açılan 1,70 oranı değerli kılıyor.

Haberin Devamı

Brezilya

- Güney Amerika elemelerini, 2'inci Uruguay'ın 10 puan önünde bitirmeleri, ne kadar ciddi olduklarını gösterdi.

- 18 maç sonunda 41 gol attılar, sadece 11 gol yediler. Hem defans, hem de hücum anlamında zirvede yer aldılar.

- Manchester City'nin 1 numarası Ederson ile Roma'nın başarılı eldiveni Alisson arasındaki rekabet de başarıyı getirecek en önemli etkenlerden biri olacak.

- David Luiz'in dışarda kaldığı defans bölgesinde, Thiago Silva'nın yanı sıra Miranda ve Marquinhos de yer alıyor.

- Önlerinde Paulinho, tecrübesiyle Fernandinho, en uçtaki Coutinho-Neymar-Jesus hücum hattını yedekleyen Willian ve Firmino... Brezilya kadrosu gerçekten kağıt üzerinde neden favori olduklarını açıklıyor ve grubu da zirvede bitireceklerini söylemek hata olmaz.

Haberin Devamı

- 1,15 yerine Sırbistan'ı işin içine katarak "sıralı ikili" oynamak daha değerli. (1. Brezilya & 2. Sırbistan - 2,90)

- Almanya'nın arkasından kim gelirse gelsin, Son 16'da elerler ama turnuva ağacı çeyrek finalde Belçika'yı işaret ediyor. MBS1 avantajıyla çeyrek finale kalmalarına oynanabilir. (MBS1 - Brezilya çeyrek finale kalır - 1,40)

En popüler "Dünya Kupası" bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Dünya Kupası E Grubu iddaa incelemesi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!