Dünya Kupası C Grubu iddaa incelemesi...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası C Grubu iddaa incelemesi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 15:42

Hangi iddaa tercihleri ön planda olmalı, banko olarak öne çıkan nedir? Kupanın başlamasına sayılı günler kala C Grubu'na göz atalım...

Peru

Haberin Devamı

- Şili'yi dışarı itip Dünya Kupası vizesi aldılar.

- Kaptan, efsane Paolo Guerrero'nun cezası uzamış, turnuvada olmayacağı açıklanmıştı. Hatta grubun diğer takımlarının kaptanları, Guerrero'nun oynaması için başvuru da yapmış ama olumlu bir sonuç çıkmamıştı.

- Turnuvanın başlamasına 15 gün kala, müjdeli haber geldi. Guerrero, Dünya Kupası'nda olacak!

- 33 yaşına gelse de Jefferson Farfan hala takımın en önemli figürü olduğunu, İskoçya karşısında gösterdi. Lokomotiv Moskova'da sezonu 10 golle noktaladı. (22 maç)

- Vitoria Guimaraes'te 33 maçta süre alıp sezon boyu 22 gole katkı veren (15 gol - 7 asist) Paolo Hurtado da yaratıcılık konusunda takımın en önemli ismi olarak dikkat çekiyor.

- 95 doğumlu Renato Tapia'yı es geçmeyelim. Mart ayında 2-0 kazanılan Hırvatistan maçında Rakitic ve Modric'e karşı orta alanda derslik bir maç çıkardı, 3-1 kazanılan İzlanda maçında ise 1 gol attı.

Haberin Devamı

- Avustralya'yı yenseler, hatta Danimarka'dan puan çalsalar bile gruptan çıkmaya yeterli olmayabilir. Öne çıkan iddaa tercihi yok.

Danimarka

- Christian Eriksen hem elemelerde (11 gol), hem de bu sezon İngiltere Premier Lig'de (10 gol - 11 asist) harikalar yarattı.

- Arkasındaki Delaney ve Kvist sayesinde, milli takımda, Tottenham'a nazaran daha çok hücumu düşündüğünü söyleyebiliriz.

- Kaliteleri Peru ve Avustralya'dan fazla, Jorgensen-Poulsen-Sisto hücum hattı gayet tatmin edici.

- Fransa'nın domine etmesi beklenen bu grubu ikinci bitirmeli olası, dolayısıyla "sıralı ikili" oynamak akıllıca olur. (1. Fransa & 2. Danimarka - 2,20)

- Son durak, "Son 16" olacaktır. Diğer gruptan Arjantin gelirse ki gelmesi çok olası, orada elenirler. (Danimarka Son 16'da elenir - 2,55)

Dünya Kupası C Grubu iddaa incelemesi...

Avustralya

- Mart ayındaki hazırlık maçlarında Tomi Juric ve Andrew Nabbout beklentilerin altında kaldı, Hibernian'da başarılı bir sezon geçiren Jamie Maclaren de kadroya alınmadı.

- Suriye'yi elerken attığı 2 gol ile adını bir kez daha Avustralya futbol tarihine yazdıran Tim Cahill 39 yaşına geldi, hala ondan umut beklemek ne kadar doğru?

Haberin Devamı

- 2006 Dünya Kupası'na giderken kadroda 9 tane majör lig topçusu vardı. (İngiltere Premier Lig - İtalya Serie A - İspanya La Liga)

- Bu sefer ise sadece 3 isim var ve bu isimler de ön plandaki takımlarda oynamıyor. (Matt Ryan - Brighton & Aaron Mooy - Huddersfield & Matt Leckie - Hertha)

- Ange Postecoglou takımı finallere götürdü ama Bert van Marwijk kontrolü ele aldı, turnuva sonrası ise Graham Arnold devam edecek. Bu sürecin de takımı olumlu etkilemesi pek olası değil. Grubu sonuncu bitirmeleri için açılan 1,70 oran değerli.

Fransa

- Payet sakat, Martial-Lacazette-Rabiot gibi isimler ise Deschamps tarafından tercih edilmedi.

- Sezonu 26 gol - 18 asist ile bitiren Thauvin, 23 gol - 7 asist ile noktalayan Fekir bir yana Avrupa Ligi eleme aşamasında her rakibe gol atan Griezmann bambaşka!

Haberin Devamı

- Sezonun sonunu sakat noktalayan Kingsley Coman yok, Kylian Mbappe var.

- Koscielny sakat, Aymeric Laporte ise Manchester City'de istediği kadar süre bulamadı ama Varane'nın yanında Benjamin Pavard ve Presnel Kimpembe gibi gençler var.

- Kadro kalitesi çok üst düzeyde, çeyrek finale kadar rahat gelirler. Yarı finali zorlarlar. (MBS1 - Fransa çeyrek final oynar - 1,40)

En popüler "Dünya Kupası" bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Dünya Kupası C Grubu iddaa incelemesi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!