Dünya Kupası B Grubu'nda son maçlar öncesi öne çıkan iddaa...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası B Grubunda son maçlar öncesi öne çıkan iddaa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2018 13:22

Grup lideri İspanya mı olacak, yoksa Portekiz mi? İran bir sürpriz daha yapar mı? Son gelişmelere ve öne çıkan iddaa tercihlerine göz atalım...

Haberin Devamı

İspanya - Fas

- Yedek kaleci Pepe Reina kadroda yer almayabilir, sakat. Nacho Monreal iyileşti ama ilk 11'i zorlaması olası değil. İran maçında Lucas Vazquez, Koke'nin yerine ilk 11'e girmişti, Fernando Hierro'nun kararı maç saati netleşecek.

- Grupta iddiası kalmayan Fas'ın rotasyona gideceği konuşuluyor. Sağ tarafı Portekiz maçında Dirar ve Nordin Amrabat paylaşmıştı, bu sefer Sofyan Amrabat ve Mehdi Carcela-Gonzalez başlayabilir.

- Son 22 maçını kaybetmeyen İspanya, bu 22 maçın tamamında gol buldu. Lider olarak gruptan çıkmak, turnuvanın geri kalanında işlerine daha çok gelebilir. Portekiz'in İran karşısındaki kazancının üzerine çıkmaları gerek.

İran - Portekiz

- İran'da, İspanya maçında sakatlanan Ehsan Hajsafi'nin durumu şüpheli. Yerine Milad Mohammadi oynayabilir.

Haberin Devamı

- Portekiz'de Joao Moutinho'nun durumu maç saati netleşecek, Raphael Guerreiro iyileşti ama yerini Mario Rui'ye kaptırmış olabilir.

- İran'ın gruptan çıkması için mutlaka kazanması gerekiyor. Portekiz'e ise beraberlik yetiyor ama grubu ikinci olarak bitirirlerse, "Almanya-Brezilya-Arjantin-Fransa" dörtlüsünün yoluna düşmeleri çok olası.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!