Dua Lipa finale hazır!

Güncelleme Tarihi:

Dua Lipa finale hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 10:53

Bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinin açılışında sahne alacak Dua Lipa, hazırlıklarını tamamladı ve BBC'ye duygularını anlattı.

Haberin Devamı

2 BRIT Ödülü, Calvin Harris ile müthiş bir single, Live Lounge performansı derken harika bir sene geçiren Dua Lipa, bu akşam da Şampiyonlar Ligi açılışında sahne alacak.

İşte BBC'ye yaptığı açıklamalar:

"Gerçekten heyecan verici. Performansı birebir prova ettik, stadyum elbette boştu ama yine de heyecanlıydı. Onbinlerce insan tribünde, milyonlar televizyonda izlerken nasıl olacak bilmiyorum."

"Performans olarak baktığımda, yaptığım en büyük iş diyebilirim. Diğer işlerden farklı olsun istedim, bu yüzden pembe flamingo benimle olmayacak." 

"360'a yakın kamera, her açıdan performansı kaydedecek. Stadyumdakiler için çok eğlenceli olacağını, televizyondan da mükemmel gözükeceğini düşünüyorum. Umarım insanları eğlendirebilirim."

"Gökten sahneye inmek ve daha birçok şey yapmak isterdim ama bizim gösterimizden sonra maç oynanacağı için zemine çok zarar vermeden performans sergilemek istedik."

Haberin Devamı

"Babam ve erkek kardeşim Arsenal taraftarı. Menajerim ise koyu bir Liverpool hayranı. Bu yüzden performans sonrası maçı mutlaka beraber izleyeceğiz."

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!