DORTMUND'DAN YEŞİL IŞIK

Güncelleme Tarihi:

DORTMUNDDAN YEŞİL IŞIK
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 12:58

Borussia Dortmund, Stuttgart'tan ayrılıp futbolu bıraktığını açıklayan Kevin Grosskreutz'a kapılarını açtı

Haberin Devamı

Dortmund'un Genel Müdürü Hans-Joachim Watzke, "Kevin bize başvurup fit kalmak için antrenman yapmak istediğini bildirirse, ikinci takımımızla çalışmasına karşı çıkmayız. Kapımız ona her zaman açık" dedi. 28 yaşındaki Grosskreutz, 6 yıl formasını giydiği Borussia Dortmund ile iki lig, bir kupa ve bir Almanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçen sezon başında transferin son gününde Galatasaray ile anlaşan ama evrak sorunu nedeniyle lisansı çıkarılamayan Alman futbolcu devre arasında Stuttgart'ın yolunu tutmuştu.

KAVGA SONRASI STUTTGART'TAN AYRILMIŞTI
Küme düşmelerine karşın Stuttgart'tan ayrılmayan Grosskreutz, bu sezon Bundesliga'ya geri dönmenin planlarını yaparken Şubat ayı sonunda bir kavgaya karışıp hastanelik olmuştu.

Olay nedeniyle Stuttgart ile yolları ayrılan Grosskreutz, düzenlediği basın toplantısında profesyonel futbola ara verdiğini gözyaşlarıyla açıklamıştı. Son günlerde Grosskreutz'un Borussia Dortmund'a geri dönmesi konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Buna yeşil ışık yakan Watzke, sözlerini "Kevin bizimle şampiyonluklar yaşamış emektarlarımızdan... BVB ailesinin bir parçası... Bir hata yaptı ve o da bunun farkında" diyerek tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!