'Doğruysa Ribery ceza alır'

Güncelleme Tarihi:

Doğruysa Ribery ceza alır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 17:57

Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Frank Ribery, antrenman yerine mahkemeye çıktı.

Haberin Devamı

ESKİ menajerinin 3 milyon 450 bin euro talep etmesi üzerine hakkında açılan alacak davasında Münih Eyalet Mahkemesi'ne geldi. Lüksemburglu eski menajeri, Ribery'nin Galatasaray'dan bedel ödemeden Marsilya'ya transferini sağladığını buna karşılık ünlü futbolcunun kendisine menajerlik sözü verdiğini iddia etti. Ribery, 2007 yılında Marsilya'dan Bayern Münih'e 25 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Menajeri bu transferden doğan 3 milyon 450 bin euroluk ücret alması gerektiğini savunuyor. Ribery ise böyle bir söz vermediğini iddia ederek kendisini savundu.

BELGEYİ DAHA ÖNCE SUNMUŞLARDI
Menajerin avukatları mahkemeye daha önce Ribery'in yazılı olarak verdiği menajerlik vaadinin yer aldığı belgeyi sunmuştu. Ünlü futbolcunun avukatı dünkü duruşmada özel bilirkişi raporu aldıklarını ve bu yazının müvekkiline ait olmadığını savundu.
Hakim Isabel Liesegang ise özel bilirkişi raporunun yeterli olmadığını belirterek “Özel bilirkişinin raporu bizim için yeterli değil. Eğer bu yazı sahte ise bunu delil olarak mahkemeye sunan ceza alır. Eğer doğru ise Ribery ceza alır” dedi.
Duruşma 16 Ocak’a ertelendi.

Haberin Devamı

Doğruysa Ribery ceza alır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!