Diriliş Ertuğrul 91. son bölüm ile sezon finali yaptı! Ertuğrul şehit mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 91. son bölüm ile sezon finali yaptı Ertuğrul şehit mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 07:42

Diriliş Ertuğrul 91. son bölümü ile sezon finalini gerçekleştirdi. Oba beyinin davası uğruna kendisini feda etmeye hazır olduğu ve derin bir yara aldığı son bölümde, akıllara gelen ilk soru oba beyinin şehit olup olmayacağı oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul 91. son bölümünde oba beyi şehit olacak mı? İşte, son bölümün ardından akılları karıştıran Diriliş Ertuğrul 91. son bölümü hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölümde nefes kesen sahneler ekranlara geldi. Final bölümünün son sahnesinde ise heyecan doruktaydı. Pusuya düşen Ertuğrul Bey, önemli adamlarını kaybetti ve kendisi de ağır yaralandı. Peki Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı? İşte
Diriliş Ertuğrul sezon finalinde meydana gelen olaylar

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Haberin Devamı

Tuzak Ekaterina’dan Sultan Aleaddin’in Hanlı Pazar’da olduğunu öğrenen Vasilius büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Vasilius’un bu hamlesini farkeden Ertuğrul ise Sultan Aleaddin’i korumak için yeni bir plan yapmış ve Vasilius’u kendi tuzağına çekmiştir. Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür. Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır? Diğer yandan Sultan Aleaddin İbn-Arabi’nin duaları ve şifasıyla ölümden kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!