Fenerbahçe Sporting Lizbon'a 2-1 mağlup oldu.. İşte Fenerbahçe maçının özet görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Sporting Lizbona 2-1 mağlup oldu.. İşte Fenerbahçe maçının özet görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 06:54

Fenerbahçe, sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Sporting Lizbon'a 2-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertli takımda yeni transfer Nabil Dirar ilk maçında golle buluştu. Kameni yerine yine Volkan Demirel kaledeydi. İşte Fenerbahçe Sporting Lizbon maçının özet görüntüleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Sporting Lizbon ile oynadı. Sarı-lacivertliler bu zorlu sınavı 2-1 kaybetti.

Aykut Kocaman, bu mücadelede önemli oyuncularını sahaya sürdü. Nabil Dirar sarı-lacivertli formayı giydiği ilk maçta fileleri sarsmayı başardı.

Sporting Lizbon'un gollerini Bas Dost ve Seydou Doumbia kaydetti. Doumbia uzun bir dönem Fenerbahçe'nin forvet transferi listesinde yer almıştı.

Mathiau Valbuena'nın bir şutu ilk yarıda direkten döndü. Sarı-lacivertliler rakibinin üzerinde zaman zaman baskı kursa da, Portekiz temsilcisi buluğu az pozisyonları gole çevirmeyi başardı.

Fenerbahçe bir sonraki hazırlık maçını 15 Temmuz Cumartesi günü Marsilya ile oynayacak. Mücadele Spor Arena'dan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Sporting Lizbona 2-1 mağlup oldu.. İşte Fenerbahçe maçının özet görüntüleri

Haberin Devamı

Sporting Lizbon: 2 - Fenerbahçe: 1

Stat: Censuy Renens

Hakemler: Superczynski Tomasz, De Almedia Stephane, Zürcher Marco (Polonya)

Sporting Lizbon: Sebastian Coates (Dk. 62 Andre Pinto), Fabio Coentrao (Dk. 46 Jonathan Silva), Bruno Fernandes (Dk. 72 Matheus Pereira), Alan Ruiz (Dk. 46 Seydou Doumbia-Dk. 90 Paulo Oliveira), Bruno Cesar, Jeremy Mathieu (Dk. 62 Tobias Figueiredo), Radosav Petrovic (Dk. 46 Rodrigo Battaglia), Azbe Jug, Bas Dost (Dk. 62 Daniel Podence), Iuri Medeiros (Dk.72 Jacinto Dala ), Cristiano Piccini (Dk. 62 Geraldes)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel (Dk. 46 Simon Kjaer), Roman Neustaedter (Dk. 69 Oğuzkaan Güçtekin), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 46 İsmail Köybaşı) , Mehmet Topal (Dk. 46 Ozan Tufan), Josef de Souza, Nabil Dirar (Dk. 46 Aatıf Chahechouhe) , Alper Potuk (Dk. 64 Miroslav Stoch) , Mathieu Valbuena, Robin van Persie (Dk. 64 Ahmethan Köse)

Goller: Dk. 32 Bas Dost, Dk. 79 Seydou Doumbia (Sporting Lisbon), Dk. 40 Nabil Dirar (Fenerbahçe)

Sarı kart: Dk. 59 Sebastian Coates (Sporting Lizbon)

Fenerbahçe Sporting Lizbona 2-1 mağlup oldu.. İşte Fenerbahçe maçının özet görüntüleri

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

32. dakikada, ceza sahasına yapılan ortada boşa çıkan kaleci Volkan'ın hatasını değerlendiren Bas Dost, topu ağlara gönderdi: 1-0

39. dakikada, Şener'in ortasında Nabil Dirar topu filelerle buluşturdu: 1-1

69. dakikada, Roman Neustaedter başına aldığı darbe sonucu oyundan alındı.

79. dakikada, Seydou Doumbia'nın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 2-1




Fenerbahçe Sporting Lizbona 2-1 mağlup oldu.. İşte Fenerbahçe maçının özet görüntüleri
MAÇTAN NOTLAR

DİRAR SAHADA

Fenerbahçe’nin Monaco’dan transfer ettiği Faslı oyuncu Dirar, Sporting Lizbon maçı ile ilk kez Fenerbahçe forması giydi. Tecrübeli oyuncu etkili oyunu ile göz doldurdu..Faslı oyuncu bir de gol atarak maça damgasını vurdu…

Haberin Devamı

BÜYÜKELÇİ MAÇTA

Türkiye’nin Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı da karşılaşmayı izledi. Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Saygılı karşılaşmayı Hasan Çetinkaya ile birlikte izlerken Türkiye’nin Cenevre başkonsolosu H. Barbaros Dicle de karşılaşmayı izledi.

3 BİN KİŞİ İZLEDİ

Karşılaşmayı  2 bini Fenerbahçeli yaklaşık 2 bin taraftar izledi. Bin kadar Sporting Lizbon taraftarı  izledi. Portekizli taraftarlar karşılaşma öncesi meşalelerle şov yaptılar.

BOYALI SAHA

Karşılaşmada bir de ilginç olay yaşandı. Maçın hemen başında yere düşen Mehmet Topal’ın formasının yeşile boyanması ilginç bir gerçeği ortaya çıkarttı. Sahanın zeminin çok iyi olmadığı için boyandığı belirtildi.

 

BAKMADAN GEÇME!