Diagne'nin menajeri İstanbul'a çağrıldı! 13 milyon euroya...

Güncelleme Tarihi:

Diagnenin menajeri İstanbula çağrıldı 13 milyon euroya...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2019 11:16

G.Saray’da gözden çıkarılan Diagne için Suudi Arabistan kulübü 8 milyon Euro önerdi. 13 milyon Euro talep eden yönetim golcü yıldızın menajerini İstanbul’a davet etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da ​Mbaye Diagne için ilginç gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için istenmeyen adam ilan edilen Senegalli futbolcu için Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal resmi teklifte bulundu. Geçen sezon Gomis'i transfer eden Al Hilal Diagne için 8 milyon Euro önerdi.

8 MİLYON EURO AZ BULUNDU

Ancak Galatasaray Yönetimi'nin 8 milyon Euro'luk teklifi çok az bulduğu ve Diagne'yi 13 milyon Euro'dan aşağı bir rakamı satmayı düşünmediği öğrenildi. Bu durum Suudi Arabistan kulübüne bildirildi.

DİAGNE MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

G.Saray'ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı ve 30 golle gol kralı olan Diagne, menajerini değiştirdi. Senegalli futbolcu bundan böyle Gomis'in de menajerliğini yapan Etienne Mendy ile anlaştı.

MENDY İSTANBUL'A ÇAĞRILDI

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı yönetimin menajer Etienne Mendy'i İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Senegalli futbolcu için13 milyon Euro'dan aşağı bir rakamın asla kabul edilemeyeceği menajere bildirilecek.

İşte Süper Lig'in Gol kralı Mbaye Diagne'nin hikayesi...

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!