Diagne işleri değiştirdi! Yeni karar...

Güncelleme Tarihi:

Diagne işleri değiştirdi Yeni karar...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2019 15:52

Etkisiz görünen Diagne’yi artık ayağa kaldırmak isteyen Galatasaray teknik heyeti, Mariano ve Nagatomo’dan sık sık ileriye çıkmalarını ve orta yapmalarını istedi. Orta saha da destek verecek.

Haberin Devamı

Ara transferde Galatasaray’a gelen ve sarı-kırmızılı forma altında vasat görünen Diagne’nin daha etkin olabilmesi için çare aranıyor. Özellkle Benfica maçında Senegalli forvetin istenilen pozisyonlara girememesi nedeniyle bu konuda araştırma içerisine giren sarı-kırmızılı teknik heyet, hem kanat oyuncularının hem de orta sahadaki isimlerin dikkatini çekti. Eski alışkanlıklarına son vermeleri ve Diagne’yi mümkün olduğunca topla buluşturmalarını söyleyen Terim ve yardımcıları, beklerden öne çıktıklarında bol bol orta yapmalarını tavsiye etti.

Bu noktada Terim’in özellikle Mariano’dan büyük beklenti içerisinde olduğu öğrenildi. Brezilyalı’nın forma giymesiyle beraber etkili ortaların Diagne’yi ayağa kaldırması bekleniyor. Diğer taraftan Benfica maçında Luyindama’ya asist yapan Nagatomo’ya da yine ceza alanına etkili ortalar yapması uyarısında bulunuldu.

Haberin Devamı

Orta alanda Belhanda ve Ndiaye gibi isimler ise Diagne’ye atılacak ara pas konusunda uyarıldı. Onyekuru’ya bencil oynamaması konusunda uyarılar yapılırken, Feghouli’den de çizgiye inip Diagne’yi topla buluşturması istendi. Gomis’in ayrılığından sonra takımda oluşan bazı alışkanlara son verilmesi gerektiği dikkat çekilirken, artık güvenebilecekleri bir forvetin sahada olduğuna vurgu yapıldı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!