Diagne depresyonda!

Güncelleme Tarihi:

Diagne depresyonda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 08:30

İşte Diagne'nin kadroya alınmamı nedeni...

Haberin Devamı

Benfica maçı sonrası yoğun tepkiyle karşılaşan Senegalli, Terim’e kendini iyi hissetmediğini söyledi. Bacak arka adalesinde kanama ve ödem olan Diagne’yi esas üzen taraftarların tepkisi oldu. Fatih Terim de, kendisiyle konuşan oyuncusunu korumak için Akhisar maçı kadrosuna almadı.

AKHİSARSPOR maçında sürpriz bir biçimde kadroda yer almayan Mbaye Diagne’nin, taraftarın gösterdiği sert ve yoğun tepkiden olumsuz etkilendiği öğrenildi. Cumartesi günü Fatih Terim ile görüşüp kendisini iyi hissetmediğini söyleyen yıldız futbolcu bu nedenle kadroda yer almadı.

İşte Diagne kararının perde arkası...

Tehdit ve hakaret mesajları aldı

BENFICA maçında 90 dakika sahada kalan ancak performansı ile hayal kırıklığı yaratan Mbaye Diagne, sosyal medyada bazı taraftarların hedefi haline geldi. Takımın elenmesinin ardından Diagne’nin karşılaşma öncesinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına tehdit ve hakaret içeren mesajlar atıldı. Bu tepki Diagne’yi olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Adalesinde kanama ve ödem var

DIAGNE, Akhisar maçı öncesi de adalesinde kanama ve ödem olduğunu belirtip kendisini iyi hissetmediğini dile getirdi. Oyuncusunu anlayıp, korumak isteyen Fatih Terim de kamp kadrosuna Senegalli oyuncuyu yazmadı. Yıldız oyuncu tepkilerden çekindiği için Türk Telekom Stadı’na gelmedi.

Değişikliği eşi duyurdu

DIAGNE bazı taraftarların tepki gösterdiği saçını kestirerek imajında değişikliğe gitti. Ancak tepkilerden çekinmesi nedeniyle bu değişimi sosyal medya üzerinden eşi duyurdu. Senegalli futbolcu ise Instagram’dan, “Kendime inanıyorum. İnşallah yakında hepimiz mutlu olacağız” diye yazdı.

Fatih Terim, 1-0 kazandıkları Akhisarspor maçının ardından bu açıklamayı yapmıştı...

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!