Derbiyi kazanacağız

Güncelleme Tarihi:

Derbiyi kazanacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 22:36

Derbi öncesi takıma moral vermek için kolları sıvayan Dursun Özbek, dün Florya’ya gitti. Herkesle tokalaşarak başarı dileyen Özbek’e futbolcular, “Size ve taraftara karşı mahcubuz. Fenerbahçe derbisini kazanarak kendimizi affetireceğiz” diyerek, söz verdi.

Haberin Devamı

GALATASARAYLI futbolcular dün Florya’ya gelen Başkan Dursun Özbek’e kendilerini affettirmek için Fenerbahçe derbisini kazanma sözü verdi.

4-0’lık Medipol Başakşehir mağlubiyetinin olumsuz havasını dağıtmak ve Fenerbahçe derbisi öncesinde moral aşılamak adına Özbek, Hürriyet’in dün duyurduğu gibi Florya’ya gid antrenmanı izledi. Özbek, başta  teknik direktör İgor Tudor olmak üzere, tüm futbolcular tek tek tokalaşarak, hatırlarını sordu.

Başkan Özbek ile sohbet eden futbolcular ise hemen hemen aynı cümleyi sarfetti: “Size ve Galatasaray taraftarına karşı mahcubuz. Fenerbahçe derbisini kazanarak kendimizi affettireceğiz.”

BİR KEZ DAHA GİDECEK

 Dursun Özbek,  Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yaptığı ziyarette bu tokalaşma ve kısa sohbet dışında Tudor ve futbolcularla özel görüşme yapmadı. Oyunculara yönelik toplu bir konuşma da yapmayan sarı kırmızılıların başkanı, sadece başarılar diledi. Fakat Özbek, özel konuşmasını daha sonraya saklamış durumda. Özbek, derbi öncesinde bir kez daha Florya’ya gidecek ve yine idmanı izleyecek. Başkan Dursun Özbek, bu kez  tüm futbolculara bir konuşma da yaparak, derbi maçtan 3 puan beklediğini dile getirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!