Derbi tahminleri aynı! Uğur Meleke, Senih Yurga ve Ozan German...

Güncelleme Tarihi:

Derbi tahminleri aynı Uğur Meleke, Senih Yurga ve Ozan German...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2019 11:06

Nesine.com'un başarılı futbol iddaa yazarları Senih Yurga ve Ozan German ile Hürriyet'in değerli spor yazarı Uğur Meleke, sizler için 'Beşiktaş-Fenerbahçe' derbisini masaya yatırdı!

Haberin Devamı

Uğur Meleke'nin "Beşiktaş-Fenerbahçe" iddaa analizi

Beşiktaş şampiyonluk hesapları yapıyor. Fenerbahçe ise alt sıralardan kurtulma derdinde. Beşiktaş’ta cezalı Ljajiç dışında eksik yok. Bursa maçında 2 gol atan Burak formda ve taraftarının gönlünü kazandı. Quaresma sorunu çözüldü, Atiba-Dorukhan ikilisi formda, Ljajiç’in yokluğunda ise hazır Kagawa var. Fenebahçe ise geçen hafta Konya maçına önde baskılı başladı. Hemen her hücumda bekler Dirar-Hasan vardı. Ersun Yanal'ın gerek Dirar’ı sağ bekte kullanması, gerek santrfor arkasında Moses-Zajc-Valbuena’ya forma vermesi olumluydu. Jailson da geldiği günden beri belki de en yüksek ofansif katkıyı yaptığı maçı oynadı. Soldado’nun cezası bitti. Karşılıklı gollü, eğlenceli bir maç bekliyorum.

Senih Yurga'nın "Beşiktaş-Fenerbahçe" iddaa analizi

Haberin Devamı

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Malatyaspor karşısında kazanırken Adem Ljajic'in cezalı duruma düşmesiyle derbi öncesi önemli bir ismini kaybetmiş oldu. Fenerbahçe, Perşembe günü Avrupa Ligi'ne Zenit deplasmanında 3-1 kaybederek veda etti. Mehmet Topal müthiş bir golle umutlandırdı ama yaptığı basit hatayla sarı-lacivertliler'in elenmesine neden oldu. Beşiktaş zirve yarışı için mutlak kazanmak, Fenerbahçe'de çıkışa geçmek için derbiden galibiyetle ayrılmak istiyor. Derbilerin hep söylenen söylemlerinden biri ama her zaman da hatırlatmakta fayda var ki böyle maçların favorisi asla olmaz. Bu yüzden oran riskini de göz önüne almak gerekiyor. Tüm bu etkenleri de bir araya getirdiğimizde benim için en mantıklı tercih 2.5 üst olacak. 

Ozan German'ın "Beşiktaş-Fenerbahçe" iddaa analizi

Maçın favorisi tabii ki Beşiktaş. Ancak son 15 yıldır Fenerbahçe, ne kadar kötü durumda olursa olsun derbilerde büyük başarı yakaladı. Bunun tanımını ancak psikolojiyle yapabilirim. Yoksa futbol olarak bir karşılığının olmadığını düşünüyorum. Sarı-lacivertliler her şartta sakin kalmayı başarıyor. Beşiktaş ise yapısı itibariyle çok çabuk sinirleniyor. Bu yüzden taraf tercihini riskli buluyorum. Beklentim kırmızı kart yönünde ve gollü bir mücadele olma ihtimali de yüksek.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!