Denizlispor'da üçüncü transfer hedefi Yusuf Erdoğan

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda üçüncü transfer hedefi Yusuf Erdoğan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2019 12:11

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Akhisarsporlu kanat oyuncusu Güray Vural ve Kayserisporlu sağ bek Tiago Lopes ile prensipte anlaşma sağlayan yeşil-siyahlıların küme düşen Bursaspor'dan Yusuf Erdoğan'ı istediği bildirildi.

Haberin Devamı

Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmayı planlayan yönetimin Yusuf'la yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı bildirildi. Küçük pürüzlerin giderilmesi durumunda tecrübeli kanat oyuncusunun yeni sezonda Denizlispor forması giyeceği vurgulandı. 

Futbolculuk kariyerine Araklıspor'da başlayan 26 yaşındaki Yusuf, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve Bursaspor formalarını terletti. Geçen sezon Bursaspor'da 26 lig maçına çıkıp 1 gol atan oyuncu U21 Milli Takımı'nda da top koşturdu. İç transfer çalışmalarını da sürdüren Ege ekibinde İsmail Aissaiti ile henüz anlaşma sağlanamadı. Yönetimin sözleşme için yıllık 400 bin euro teklif ettiği Aissaiti'nin 500 bin euro istediği, pazarlığın devam ettiği belirtildi. Denizlispor ile bu sezon 33 maça çıkan Faslı oyuncu, 3 gol atıp 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Yusuf Erdoğan, kendisine sorulan zor sorulara cevap verirken biraz terledi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!