Demirören’le Terim de düğüne katılacak

Güncelleme Tarihi:

Demirören’le Terim de düğüne katılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 14:55

Bundesliga’da Bayer Leverkusen forması giyen ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın orta sahadaki en önemli isimlerinden 22 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, nişanlısı Sinem ile Almanya Mannheim şehrinde düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi.

Haberin Devamı

MİLLİ futbolcu Çalhanoğlu, nikahın ardın babası Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte hem karşılıklı oynadı hem de halay çekti. Çalhanoğlu’nun sanatçı dostu ‘Kanka Yılmaz’ lakaplı Yılmaz Başaran da nikahın ardından eğlenceye katıldı. 2012’de müzik grubu ‘Kanka’yı kuran Yılmaz Başaran, geçen yıl milli takım için klip yapmıştı. Başaran, son şarkılarının klibinde ise Hakan Çalhanoğlu’nu da oynatmıştı. İki arkadaş bu kez nikah töreninin ardından birlikte eğlendiler.

Bayburtlu Hakan Çalhanoğlu, 21 Mayıs’ta da davullu, zurnalı bir düğün yapacak. Memleketinin örf ve adetlerini Almanya’da da uygulayacak olan Hakan Çalhanoğlu’nun düğününe, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerle, o tarihte maçı olmayan Türk ve Alman futbolcu arkadaşları da katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!