Damien Comolli tribünden izledi! Hayran kaldı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2019 09:44

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli yine bir transfer için Fatih Terim Stadı'na gitti. Fransız futbol adamı, Başakşehir - Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Edin Visca’yı izledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçı olan Başakşehir - Trabzonspor mücadelesini tribünden takip etti.

Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmada İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Edin Visca’yı göz hapsine alan Fransız futbol adamı, özellikle İrfan Can Kahveci'nin performansına hayran kaldı.

Yetenekli oyuncunun, ilk yarının son bölümlerinde iki rakibini arka arkaya jeneriklik çalımlarla oyundan düşürerek kaleyi yokladığı pozisyonda adeta mest olan Comolli, bu transfer için yeniden iştahlandı.

Hatırlanacağı üzere Damien Comolli geçen sezon da Başakşehir - Çaykur Rizespor maçını yine Fatih Terim Stadı'nda takip etmiş, karşılaşma 1-1 biterken Çaykur Rizespor'un golü Vedat Muriqi'den gelmişti. O dönem Comolli'nin Mert Günok ve Visca'yı izlediği belirtilmişti. Ancak geçtiğimiz sezonki bu girişimler sonuçsuz kalmıştı.

BAKMADAN GEÇME!