Daçka'nın konuğu Khimki! iddaa'da bu istatistiklere dikkat...

Güncelleme Tarihi:

Daçkanın konuğu Khimki iddaada bu istatistiklere dikkat...
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 10:32

Euroleague’de 27. hafta bugün oynanacak maçlarla sona erecek. Belki de haftanın en sakin geçmesi beklenen maçı Volkswagen Arena’da saat 20:15’te başlayacak. İşte iddaa'da öne çıkanlar...

Haberin Devamı

DARÜŞŞAFAKA

- Geçen sezon Eurocup’ta şampiyon olarak 2018/19 sezonunda Euroleague’de yer alma hakkını elde eden temsilcimiz, üçüncü sezonunda, önceki iki sezonunda gösterdiği başarıyı yakalayamadı.

- Son olarak Gran Canaria deplasmanına çıkan Darüşşafaka, her iki yarıda da istenilen oyunu ortaya koyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

KHIMKI

- Konuk ekip Khimki için de bu sezonki Euroleague macerası iyi geçmedi.

- Geçen hafta sahasında Real Madrid’i ağırlayan Rus temsilcisi, savunma anlamında oldukça etkisiz bir oyun ortaya koyduğu maçtan 25 sayı farkla yenik ayrıldı ve zaten az olan play-off şansını tamamen yitirdi.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Darüşşafaka, Euroleague’de oynadığı son 5 maçı da çift hanelerle kaybetti. (MS 2)

- Khimki’nin Euroleague’de oynadığı son 5 maçta da bu maç için açılan Toplam Sayı limiti olan 163.5 geçildi. (TS 163.5 ÜST)

Haberin Devamı

- Darüşşafaka, Euroleague’de oynadığı son 8 maçın da ilk yarısını geride kapadı. (İY 2) 

MİSLİ.COM ÜYELERİNE GÖRE FAVORİ KONUK EKİP!

Hem handikaplı hem de handikapsız olarak oyunlara açılan müsabakada Misli.com üyelerinin tercihlerine baktığımızda bol sayı ve Rus ekibinin galibiyeti ön plana çıkmış durumda...

Maçı kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerinin ilk tercihi maç için açılan Toplam Sayı limiti 163.5’in geçileceği yönünde. Sonrasında ise hem ilk yarıda hem de maç sonucunda Khimki’nin açılan handikapları geçeceği ön görülerek, İY/MS 2/2 tercihi kuponlara eklenmiş

Aynı şekilde maçın handikapsız oyununda ise yine Khimki’nin galibiyeti en çok güvenilen tercihler arasında. 

MİSLİ.COM YAZARI CAN ÖZAY NE DİYOR? 

Havlu atmış 2 takımın mücadelesini izleyeceğiz. Darüşşafaka son haftalarda hiç varlık gösteremedi fakat deplasmandaki ilk maçta, Selçuk Ernak ile birlikte Khimki’yi zorlamışlardı. İstanbul’daki maçta da benzer bir senaryo olabilir. Sürpriz bir Darüşşafaka galibiyeti denenebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!