CSKA Moskova Arsenal UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

CSKA Moskova Arsenal UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 11:04

CSKA Moskova Arsenal UEFA Kupası maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında CSKA Moskova bu akşam kendi sahasında İngiltere'nin güçlü ekibi Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Oynana ilk karşılaşmayı Arsenal kendi sahasında 4-1'le geçmişti ve büyük avantaj elde etmişti. Peki, CSKA Moskova Arsenal UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

CSKA Moskova Arsenal UEFA karşılaşması öncesinde takımların kendi liglerindeki performanslara bakıldığında dikkat çeken istatistikler göze çarpıyor.

Arselan oynadığı 32 karşılaşmada 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 54 puan topladı. Ligin 6. sırasında yer alan Arsenal, gelecek yılda Avrupa Ligi'nde sahada olabilmek için kalan maçlarında üst sıraları zorluyor.

CSKA Moskova Rusya Ligi'nde 24 karşılaşmada 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 44 puan topladı. Şuan ligin 3. sırasında olan CSKA'nın lig lideriyle arasında 8 puan bulunuyor.

CSKA Moskova Arsenal UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

CSKA Moskova Arsenal UEFA maçı bu akşam saat 22:05'te başlayacak. Mücadele TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!