Cristiano Ronaldo Juventus'taki geleceği netleşti! Jorge Mendes'e talimat verdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 22:43

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İtalyan devindeki geleceğine dair kararını verdi. Takımdan ayrılmaya karar veren 36 yaşındaki Ronaldo, menajeri Jorge Mendes'e kendisine yeni bir takım bulması için talimat verdi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Juventus'taki geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan flaş bir hamle geldi.

La Gazzetta dello Sport'un "Ayrldılar ancak halen birlikte yaşıyorlar" başlığı ile duyurduğu haberde 36 yaşındaki yıldız, menajeri Jorge Mendes'e talimat verdi ve gelecek sezon için kendisine yeni bir takım bulmasını istedi. Mart ayında Juventus'un Porto'ya Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Ronaldo'nun takım içindeki tavırlarının da değiştiği kaydedildi.

Portekizli süper yıldızın o dönemden sonra saha dışında takım arkadaşlarıyla daha az zaman geçirmeye başladığı belirtilirken, antrenmanlardaki özgürlüğünün buna rağmen devam ettiği öne sürüldü.

İtalya'da düşük olan sponsorluk vergilerinin, Ronaldo'nun transfer olma ihtimalinin bulunduğu ülkelerde bir hayli yüksek olmasının, Portekizli yıldızı en çok zorlayacak konu olduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun ayrıca, 31 milyon euro olan yıllık maaşında da büyük bir fedakarlık yapacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Juventus'ta Ronaldo, 39 maçta forma giydi ve 32 gol atıp 4 de asist yaptı.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!