Çok gol atan mı, en az gol yiyen mi? Kritik maçta iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Çok gol atan mı, en az gol yiyen mi Kritik maçta iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2019 10:39

2019 yılında Süper Lig’de oynadığı 10 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, son 6 resmi maçta yenemediği Başakşehir'i ağırlıyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

- Zorlu geçmesi beklenen Çaykur Rizespor deplasmanında, özellikle 2 gol atan ve 3 asist üreten Adem Ljajic ile hat-trick yapan Güven Yalçın’ın üstün performanslarıyla 7-2’lik tarihi bir galibiyet imza attılar.

- Bu akşam sakatlığı sebebiyle Portekiz’de tedavi gören Ricardo Quaresma görev yapamayacak. Sol bek Adriano’nun da durumu maç saati netleşecek.

- 2019 yılında Süper Lig’de oynadığı 10 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Kara Kartallar, şu anda Galatasaray’la birlikte ligin en çok gol atan iki ekibinden biri. 

BAŞAKŞEHİR

- Son 7 haftaya 6 puan farkla giren ve şampiyonluk yolunda büyük avantaja sahip olan İstanbul Başakşehir, bu sezon özellikle savunma anlamında müthiş bir performans gösteriyor. 

- Avrupa’nın büyük ligleri baz alındığında, en az gol yiyen ekip olan Başakşehir, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 16 maçta kalesini gole kapattı!

Haberin Devamı

- Kadro istikrarı açısından da çok önemli bir başarı yakalayan Abdullah Avcı’nın ekibinde 8 oyuncu, en az 20 kez ilk 11'de yer aldı.

- Resmi maçlarda rakibine 6 maçtır kaybetmeyen liderde, son maçta görev verilmeyen Arda Turan ile birlikte 3 maçtır sakatlığı sebebiyle oynayamayan Alexandru Epureanu’nun durumları belirsizliğini koruyor.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş 10 maç, Başakşehir ise 13 maçtır kaybetmiyor. (MS X)

- İki ekibin arasındaki son 6 resmi maçta Başakşehir yenilgi yüzü görmedi. (ÇŞ X2)

- İki ekip arasında Beşiktaş’ın sahasında oynanan son 6 maçın 5’i 2.5 Gol Altı bitti. (ALT)

- Başakşehir bu sezon, daha önce şampiyonluk yaşamış hiçbir ekibe kaybetmedi (ÇŞ X2)

- 2016/17 sezonunda iki ekip arasındaki iki maçı da Cüneyt Çakır yönetirken, iki maç da karşılıklı golle sonuçlanmıştı. (KG Var) 

MİSLİ.COM ÜYELERİ GOLLÜ MAÇ BEKLİYOR!

Misli.com’da hafta sonu programının en çok ilgi gösterilen maçlarından biri olan "Beşiktaş – Başakşehir" mücadelesinde üyeler, ev sahibi Beşiktaş'ı maçın favorisi olarak görmüş. Bu maçı kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerinin yaklaşık yüzde 40’ı 2,00’lik iddaa oranıyla Beşiktaş’ın maçı kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Sonrasında ise gollere yönelen Misli.com üyeleri, mücadelede en azından 3 gol atılacağını düşünerek 1,65’lik oranıyla 2.5 Gol Üstü tercihine yönelmişler. Bu maça en çok oynanan üçüncü tercih ise her iki takımın da gol bulması yönünde. Karşılıklı Gol Var tercihinin iddaa oranı ise 1,50! 

MİSLİ.COM YAZARI BERKUK ÜNYAY "2.5 ÜST" DİYOR!

Başakşehir ligde en doğru organizasyonla sahaya dizilen takım. Uzun süredir birlikte oynama alışkanlıklarının olması onları bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline getirdi. Konyaspor gibi iyi savunma yapan bir takımı da rahat deviren Başakşehir, sabırlı oynamasını da iyi becerdiğini bizlere gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ise Çaykur Rize gibi formda bir takımı 7-2 devirdi. Takımın kendine güveni üst düzeyde.

Başakşehir yine dengeli oynamaya çalışacaktır ancak Beşiktaş'ın iç sahadaki coşkusu, Başakşehir'in de oyun planından sapmasına neden olabilir. Kimin kazanacağını tahmin etmek zor. Üst doğru bir seçim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!