CİMRİ BENFİCA!

Güncelleme Tarihi:

CİMRİ BENFİCA
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 09:23

Astronomik fiyatlarla sattığı oyuncular ile gündeme gelen Benfica, transfere para harcamıyor. Şimdiden 76.5 milyon Euro transfer geliri elde eden Portekiz ekibi, kadrosuna kattığı Haris Seferovic ve Patrick için bonservis bedeli ödemedi.

Haberin Devamı

Portekiz devi Benfica, transfer sezonu geçtiğimiz günlerde açılmasına rağmen 76.5 milyon Euro’luk (301 milyon TL) transfer geliri elde etti.

Brezilyalı filebekçisi Ederson’u 40 milyon Euro’ya (156 milyon TL) İngiliz ekibi Manchester City’e satan Portekiz temsilcisi, savunma oyuncusu Victor Lindelöf’ü de 35 milyon Euro (138 milyon TL) bedelle bir başka Ada ekibi olan Manchester United’a gönderdi.

Kırmızı-Beyazlılar, Hany Mukhtar’ı ise 1.5 milyon Euro’ya (6 milyon TL) Danimarka Ligi ekiplerinden Bröndby’e yolladı. 4 sezondur Portekiz Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Benfica, oyuncularını satarken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlılar, Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi biten santrfor Haris Seferovic ve Maritimo’dan ayrılan sağ bek Patrick ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

10 yılda 360 milyon

Euro kâr Böylece 76.5 milyon Euro gelir elde eden Portekiz devi, 2 futbolcu için de bonservis bedeli ödemedi. Son 10 yılda oyuncu satışından 722 milyon Euro (2 milyar 848 bin TL) kazanan Benfica, transfere ise 362 milyon Euro (1 milyar 429 bin TL) harcadı. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!