Cenk Tosun'lu Everton, Brighton'ı konuk ediyor! iddaa'da en popüler...

Güncelleme Tarihi:

Cenk Tosunlu Everton, Brightonı konuk ediyor iddaada en popüler...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 18:46

Son 3 lig maçını kazanıp 11. sıraya kadar tırmanan Brighton, Old Trafford'da kaybedip 9. sıraya düşen Cenk Tosun'lu Everton'a konuk oluyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa'daki en popüler tercihe göz atalım...

Haberin Devamı

Everton

- Savunmadan Phil Jagielka ve Jonjoe Kenny'nin sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceği açıklandı.

- Hafta arası oynanan 'Reserve' maçıyla sahalara geri dönen James McCarthy maç kadrosuna alındı ama durumunun maç saati netleşmesi bekleniyor.

- Kanatta görev aldığı 5 lig maçında 3 gol atan Richarlison, Cenk Tosun'un yedeğe çekilip forvetin merkezine geçtiği 3 lig maçında ise sadece 1 gol atabildi.

- Buna rağmen menajer Marco Silva'nın Brezilyalı oyuncuyu merkezde oynatmaya devam edeceği ve milli oyuncumuz Cenk Tosun'un kenardan katkı vermeyi sürdüreceği söyleniyor.

Brighton

- Orta sahanın önemli parçaları Pascal Gross ve Davy Propper henüz iyileşmedi.

- Gross'un oynamadığı ilk 3 maçı kazanamamışlardı ama sonrasındaki 3 maçta fire vermediler. West Ham, Newcastle ve Wolves maçlarını aynı skorla, 1-0 kazanmayı bildiler.

Haberin Devamı

- Son 3 maçtaki iyi form grafiğine rağmen deplasmanlarda zorlandıklarını da hatırlatalım. Premier Lig'deki son 24 deplasman maçında sadece 3 galibiyetleri bulunuyor. (6 beraberlik - 15 mağlubiyet)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!