Cenk Tosun'dan transfer açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Cenk Tosundan transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 23:03

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda sahasında ağırladığı Porto ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak bitirmeyi garantilediği maç sonrası Cenk Tosun önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 kaldığı ve grubu lider tamamlamayı garantilediği karşılaşmada Talisca'nın attığı golün asistini yapan Cenk Tosun, maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

Talisca'ya yaptığı asist ile beraberlik golünün yaratıcısı olan Cenk Tosun, "Ben de topu aldıktan sonra rakibimin üzerinden aşırtıp şık bir şekilde sıyrıldım. Ceza sahasına girdiğimde kaleye vuruş da yapabilirdim ama gol yüzdesi düşük olurdu. O nedenle Talisca'ya pas vermeyi tercih etti. Kendim gol atmış kadar sevindim" diye konuştu.

TRANSFER AÇIKLAMASI
Hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında da konuşan Cenk Tosun, "Yazılan takımlar beni gururlandırıyor. Ancak şu anda sadece Beşiktaş'ın başarısı için mücadele ediyorum. Bunun için çok çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Son 16 Turu'nda tüm takımların güçlü olduğunu belirten yıldız golcü, "Bu sezon Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Burası Avrupa'nın en iyi takımlarının oynadığı yer. Son 16 takım arasındayız. Kim gelirse gelsin bizim için fark etmiyor. Maç maç bakıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!