Cenk Tosun'a 100 milyon TL!

Güncelleme Tarihi:

Cenk Tosuna 100 milyon TL
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 16:42

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın, Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun için ocakta 20 milyon sterlinlik bir teklifle geleceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'yı sallayan Cenk Tosun, İngiltere'nin gündeminden düşmüyor. İngiliz Daily Mail'de yer alan habere göre Crystal Palace, milli golcü için ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını 20 milyon sterlinlik bir teklifle (100 milyon TL) çalacak.

Frank de Boer'in gidişinin ardından Roy Hodgson'ı takımın başına getiren Londra kulübü, ocak ayında yapacağı takviyelerle kötü gidişe dur demek istiyor.

Deneyimli çalıştırıcı Carabao Kupası'ndaki Bristol City yenilgisinden sonra yaptığı açıklamada, "Dürüst konuşmak gerekir ki transfere ihtiyacımız var." diyerek yöneticilerin transfer için şimdiden hamleler yaptığına işaret etti.

OYUNCULARIM MAL DEĞİL

Cenk Tosun'un bonservisiyle ilgili spekülasyonlara kızan Fikret Orman yıldız oyuncu ile ilgili şu çıkışı yapmıştı:  “Benim oyuncularım mal değil. Yazıyorlar 'Şu kadar, bu kadar' diye. Hikayeden nağmeler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!