Celta Vigo Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Celta Vigo Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 11:41

Celta Vigo Barcelona maçı bu akşam İspanya Ligi'nde oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. La Liga 33. hafta karşılaşmasında Celta Vigo kendi sahasında güçlü ekip Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Celta Vigo Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

İspanya Ligi lideri Barcelona deplasmanda bu akşam Celta Vigo'nun konuğu oluyor. Ligin 33. hafta karşılaşmasında 82 puanla liderliğini sürdüren Barcelona en yakın rakibi Atletico Madrid'e 11 puan fark atarak rahat bir yarış sürdürüyor. 3. sıradaki Real Madrid'in puanı ise 67.

Barcelona deplasmanda çıktığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 5 beraberlik alarak ciddi bir istatistiğin sahibi oldu. Ayrıca Barcelona içerde ve dışarda bu yıl hiç mağlup olmayarak yoluna ligde yoluna devam ediyor. Deplasmanda oynadığı 16 karşılaşmada rakip filelere 36 gol atan Barcelona kalesinde 9 gol gördü.

Kendi sahasında 15 karşılaşma oynayan Celta Vigo, bunların 7'sinde galip gelip, 5 beraberlik elde etti. Celta Vigo 15 karşılaşmanın 3'ünden de mağlup ayrıldı. Sahasında 26 gol bulan Celta, kalesinde 17 gol gördü.

Haberin Devamı

Celta Vigo Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Celta Vigo Barcelona maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!