Carrasso geliyor bir yıldız kayıyor

Güncelleme Tarihi:

Carrasso geliyor bir yıldız kayıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 22:24

Daha önce bir kez kadroya girebilen kaleci Carrasso, F.Bahçe maçında Muslera’nın sakatlanması veya kırmızı kart görmesi gibi ihtimalleri düşünen Tudor tarafından ikinci kaleci olarak kulübeye alınacak. Rodrigues, Linnes veya Latovlevici’den biriyse tribüne çıkacak.

Haberin Devamı

MUSLERA’nın arkasını sağlama almak adına ikinci kaleci olarak transfer edilen Carrasso, Fenerbahçe derbisinde tribünde değil, kulübede olacak.

Muslera’nın sakatlık ya da kırmızı kart görme ihtimalini de göz önünde bulunduran teknik direktör Tudor, Fransız kaleciyi maç kadrosuna dahil edecek.

Bu sezon yalnızca Konyaspor maçında kulübede yer alan Carrasso, derbide de kadroda yer alacak.

YABANCI STATÜSÜ MECBUR KILIYOR
STATÜ gereğince maç kadrosunda en fazla 12 yabancı bulundurması gereken Galatasaray’da, Tudor’un Carrasso kararı nedeniyle bir yıldız oyuncu tribüne gitmek zorunda kalacak.

Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda ve Gomis’e ilk 11’de kesin olarak yer verecek olan Tudor, sol bekte Linnes-Latovlevici arasında tercihini yapacak. Denayer’i de maç kadrosuna kesin olarak alacak olan Tudor, Garry Rodrigues, Linnes veya Latovlevici arasında tercihini yapıp birini tribüne gönderecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!