Cam adam! Mehmet Ekici...

Güncelleme Tarihi:

Cam adam Mehmet Ekici...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 09:00

1 Temmuz’da F.Bahçe’ye imza atan Ekici’nin dün 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı... Bu sezon sadece 1 maçı tamamlayan yıldız oyuncu bir türlü şanssızlığını kıramadı...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin çok şeyler beklediği Mehmet Ekici'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Hemstring kasında 2. derece yırtık tespit edilen Ekici, yaklaşık 21 gün sahalardan uzak kalacak.

6 AY OYNAMADI
Trabzonspor'da 6 ay kadro dışı kalan Mehmet Ekici, 1 Temmuz'da Fenerbahçe'ye imza attı. 27 yaşındaki yıldız ilk sakatlığını 31 Temmuz'da yaşadı ve 41 gün sonra takıma geri döndü.

KABUS DOLU ANLAR
Ekici ikinci sakatlığını ise 14 Ekim'de yaşadı ve bu kez 32 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncu toplamda 73 gün sakattı... Dünkü açıklamalara bakıldığında Mehmet Ekici'nin 21 gün daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

23 Eylül'de Beşiktaş'a karşı 2-1 kazanılan Beşiktaş derbisinde sahaya ilk 11'de çıkan Ekici, devrede yerini Mehmet Topal'a bırakmıştı. 29 Eylül'deki Akhisar maçında bu sefer 90 dakika sahada kalarak bu sezon bir ilki başardı. (Takvim)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!