BÜYÜK VÜCUTCU ÖLDÜ!

Güncelleme Tarihi:

BÜYÜK VÜCUTCU ÖLDÜ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 10:09

Amerika'nın yıldız isimlerinden güreşçi Dana Brooke'un sevgilisi Dallas McCarver, sevenleri şoke eden bir şekilde gözlerini sonsuz kadar yumdu.

Haberin Devamı

Amerikan Güreşi yıldızı Dana Brooke sevgilisi Dallas McCarver’ın ölümüyle yıkıldığını ancak vücut geliştirici aşkının onu ömür boyu koruyacağını söyledi.

26 yaşındaki Dallas McCarver geçtiğimiz Salı sabahı Florida’daki evinde vefat etmişti. Vücut geliştirmede kendi çapında ün yapmış olan Dallas McCarver’ın yemek yerken boğulduğu açıklanmış, olaydan önce de sevgilisi Brooke ile telefonda konuştuğu ve ona, onu ne kadar çok sevdiğini söylediği belirtilmişti.

"O BENİM HAYATIMDI"
Şimdi ise Brooke yaşanan trajeden sonra şu açıklamalarda bulundu: “22 Ağustos’ta beni gerçekten anlayan, hayatımın anlamı; meleğim aramızdan ayrıldı. Dallas sıra dışı bir vücut geliştiriciydi ama beni asıl etkileyen kişiliği ve kalbiydi. O, benim hayatımda gördüğüm en iyi insandı. Biz onla ying ile yang gibiydik. Hayatımdın, hayatımsın, hala senin kokunu alıyor, varlığını hissediyorum. Beni lütfen bırakma.” Brooke, McCarver’ın anısına bir dernek kurmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

BÜYÜK VÜCUTCU ÖLDÜ

BAKMADAN GEÇME!