Bursaspor'un ligde kalma savaşı! Kritik 3 puan...

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun ligde kalma savaşı Kritik 3 puan...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2019 10:53

Süper Lig’de Antalyaspor karşısında kazanan Bursaspor, haftalardır süren 3 puan özlemine son verdi. Yeşil beyazlı ekip, puanını 33’e yükselterek lige tutundu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de haftalardır galibiyete hasret kalan Bursaspor, bu özlemine Antalya’da son verdi.

Yeşil-beyazlı ekip, Aurelien Chedjou’nun attığı golle mücadeleyi 1-0 kazanırken; aynı zamanda 7 maç aradan sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sezonun ilk yarısındaki Antalyaspor yenilgisiyle başlayan süreçte 17 maçta sadece bir kez kazanabilen Bursa temsilcisi, böylelikle bu olumsuz gidişatı da Antalya deplasmanında sonlandırdı. Böylelikle puanını 33’e çıkaran Bursaspor’un ligde kalma umutları da arttı.

TUNAY TORUN: GÖZTEPE MAÇINI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Karşılaşmanın ilk 11’inde yer almasına karşın maç öncesindeki ısınmada zorlanması nedeniyle riske edilmeyen Tunay Torun, maçta görev alamadı. 2 hafta önce ayağının burkulduğunu belirten Tunay Torun, "Erzurum’a gidemedim, bayağı bir şiş vardı. Günde 2 tedavi yaptık, sağlık ekibimiz sağ olsun yoğun çalıştı. Maça da başlayacaktım, denedik ama olmadı. Bu önemli maçta 10-15 dakika sonra çıkmaktansa fit bir oyuncu oynasın dedik" dedi.

Bursaspor’un kader maçı olduğunun altını çizen Tunay, "Biz Bursaspor için mücadele veriyoruz. 3 puanı aldığımız için mutluyuz, tabii ki burada bitmedi. Göztepe maçını da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

FURKAN: GALİBİYETİ ALDIK AMA HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ

Bursaspor’un genç oyuncusu Furkan Soyalp ise, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda temkinli konuştu. Alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını dile getiren genç oyuncu, "Buraya hedefe kitlenmiş olarak geldik. Bugün galibiyeti aldık ama hiçbir şey bitmedi. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Göztepe maçına konsantre olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Şu an kötü bir süreçteyiz. Hafta içi çalışarak taraftarlarımıza mesaj vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!