Bursaspor'u deplasmanda zorlu maçlar bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Bursasporu deplasmanda zorlu maçlar bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2018 14:49

Spor Toto Süper Ligde Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, ligin ilk yarısında sırasıyla Galatasaray, Trabzonspor, Akhisarspor ve Göztepe deplasmanlarına çıkacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligde galibiyete hasret kalan Bursasporu zorlu dış saha maçları bekliyor. 30 Eylül Pazar günü ligin 7nci haftasında Demir Grup Sivasspora konuk olacak olan yeşil beyazlılar, sonraki deplasman maçlarında ise Galatasaray ve Trabzonspor karşısında mücadele verecek. Bu mücadelelerin ardından ligin ilk yarısında 2 deplasman maçına daha çıkacak olan Timsah, Manisada Akhisarspor ile karşılaşacak ve devreye girilmeden son dış saha mücadelesinde ise Göztepe ile İzmirde kozlarını paylaşacak.

RAKİPLER İÇ SAHADA ETKİLİ

Bursasporun ilk yarıda deplasmanda karşılaşacağı bu ekipler iç saha maçlarındaki iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Demir Grup Sivasspor 3 iç saha maçından 4 puan çıkarırken, Galatasaray 3 maçta 9 puan, Trabzonspor 3 maçta 6 puan, Akhisarspor 3 maçta 5 puan ve Göztepe ise 3 maçta 6 puan elde etmeyi başardı. Yeşil beyazlılar ise bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçtan yalnızca 2 puan çıkarabildi.

Ligde 6 maçını da tamamlayan ekipler arasında Demir Grup Sivasspor 5 puan, Galatasaray 12 puan, Trabzonspor 7 puan, Akhisarspor 5 puan ve Göztepe 9 puan elde etti.

DEPLASMAN KABUSU

Bursaspor, deplasmanda son zamanlarda aradığını bulamıyor. Demir Grup Sivasspor karşısında hem ligde hem de deplasmandaki ilk galibiyetini almayı amaçlayan yeşil beyazlılar, ligdeki son 13 dış saha maçında yalnızca 1 galibiyet alabildi. Bunların 10unu kaybeden Bursaspor, 2 kez de rakipleriyle puanları paylaştı. Timsah ligde Çaykur Rizespor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile birlikte galibiyetle tanışamayan 3 ekipten biri konumunda yer alıyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!