Bursaspor’da sakat oyuncular için seferberlik

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor’da sakat oyuncular için seferberlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 14:23

Bursaspor’da sakatlığı devam eden oyunculardan kaleci Harun Tekin ve William Troost-Ekong’un Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Mikel Agu ise sarı lacivertli ekibe karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Süper Ligin 15inci haftasında 8 Aralık Cuma günü sahasında Fenerbahçeyi konuk edecek olan Bursaspor, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesislerinde sabah saatlerinde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başlarken, dar alanda yapılan kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yeşil beyazlı oyuncular koordinasyon ve şut çalışması yaptı.

Atiker Konyaspor maçında forma giyen oyuncular, antrenmanı düz koşular ve kondisyon salonunda yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Atiker Konyaspor maçında sağ kasık adalesinde zorlanma olan Kubilay Kanatsızkuş antrenmanda yer almadı.

EKONG’UN OYNAMA İHTİMALİ DÜŞÜK

Yeşil beyazlı ekipte sakat oyuncuların tedavileri ise sürüyor. Bir süredir takımdan ayrı kalan Mikel Agu kondisyon salonunda çalışmalarına devam ederken, Fenerbahçeye karşı forma giyemeyeceği kesinleşti. Kondisyon salonunda çalışan kaleci Harun Tekin ve William Troost-Ekongun durumu ise belirsizliğini koruyor. Harun Tekinin yarın yapılacak antrenmanda kaleci antrenörü ile çalışması beklenirken, Ekongun ise sarı lacivertli ekibe karşı oynanacak olanmücadeleyeyetiştirilmesi için kulübün sağlık ekibi yoğun bir çaba harcıyor. Ancak Ekongun da Fenerbahçe maçında forma giyme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Yeşil beyazlı ekip, yarın akşam saatlerinde yapacağı idmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!