Bursaspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İşte maçın istatistikleri

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak İşte maçın istatistikleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 17:53

Bursaspor Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor bu akşam kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de Beşiktaş 36 puanla 4., Bursaspor ise 25 puanla 10. sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Bursaspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Süper Lig'in ikinci yarısına iki galibiyetle başlayan Beşiktaş, bu akşam Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde 20. hafta maçları öncesi Beşiktaş 36 puanla 4., Bursaspor ise 25 puanla 10. sırada bulunuyor.  Geride kalan 19 haftada sadece bir kez üst üste 3 galibiyet elde edebilen  Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe aldığı galibiyetlerin ardından Bursa deplasmanında seriyi 3'e çıkarmayı amaçlıyor. Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, 10 kez misafir takım olarak çıktığı maçlarda 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

BABEL CEZALI

Beşiktaş, Bursaspor karşısına Ryan Babel'den yoksun çıkacak. Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen siyah-beyazlı futbolcu takımını Bursa'da yalnız bırakacak.

PEPE VE TALİSCA CEZA SINIRINDA

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta üçer sarı kartı olan Pepe ve Anderson Talisca, Bursaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu, bu akşamki mücadelede sarı kart görürlerse 21. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev alamayacak.

VAGNER LOVE VE LARİN FORMA BEKLİYOR

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Vagner Love ve Cyle Larin, siyah-beyazlı forma ile ilk deplasman yolculuğuna çıkacak. İki futbolcu da teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde ilk kez Beşiktaş forması ile mücadele edecek.

SON 9 MAÇI DA BEŞİKTAŞ KAZANDI

İki takım arasında oynanan son mücadelelerde ise Beşiktaş’ın üstünlüğü göze çarpıyor. Son oynanan 9 maçın tamamından Beşiktaş galip ayrılırken, yeşil beyazlı ekip bu akşam kazanarak bu seriye son vermek istiyor. Söz konusu maçlarda oyun olarak da varlık gösteremeyen Bursaspor, yalnızca 6 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 18 gol gördü. Bu aynı zamanda iki takımın rekabetinde en uzun galibiyet serisi olarak dikkat çekiyor.

BURSASPOR EVİNDE DE ZORLANIYOR

Bursaspor, iç sahada ise rakiplerine karşı dilediği hakimiyeti sağlayamıyor. Beşiktaş’ı evinde ağırladığı son 4 maçı da kaybeden yeşil beyazlı ekip, son galibiyetini ise 2012-13 sezonunda evinde 3-0’lık skorla almıştı. Özellikle sahasında Beşiktaş’a kaybettiği 4 maçta gol dahi atamayan Bursaspor, bu sezon evinde son 3 maçtır kazanamıyor. Ayrıca Bursaspor’un Süper Lig’de evinde en fazla maç kaybettiği iki rakibinden biri Beşiktaş oldu. Bursaspor, siyah beyazlı ekip ile birlikte Fenerbahçe’ye de 17 maçta mağlup oldu.

Haberin Devamı

Sahasındaki 10 maçta 17 toplayan yeşil beyazlı ekip, Bursa’daki 3 yenilgisini ise zirve yarışındaki Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’e karşı aldı.

İLK YARIDA BURSASPOR, İKİNCİ YARIDA BEŞİKTAŞ COŞUYOR

Takımların gol performanslarına bakıldığında Bursaspor’un ilk yarıda, Beşiktaş’ın ise ikinci yarıda etkiliği olduğu görülüyor. Yeşil beyazlı ekip bu sezon maçların ilk yarılarında sadece kalesinde 8 gol görürken, Fenerbahçe ile birlikte bu alanda en iyi performansa imza attı. Ayrıca ilk yarılarda 16 gol bulan Bursaspor, ikinci yarılarda ise 13 gol kaydetti.

Beşiktaş ise Medipol Başakşehir ve Kayserispor ile birlikte ikinci yarılarda kalesinde en az gol gören ekip oldu. Maçların ikinci yarılarında toplamda 9 kez fileleri sarsılan Beşiktaş, 33 golünün 18’ini ise ikinci yarılarda bulurken, 15 gol ise ilk yarılarda geldi.

Haberin Devamı

SOW’UN İMZASI VAR

Bursaspor’un Beşiktaş’a ligde attığı son 9 golün tamamını farklı oyuncular kaydetti. Pinto, Batalla, Ferhat Kiraz, Bakambu, Ozan Tufan, Traore, Stoch, Emre Taşdemir ve son olarak ilk yarıdaki maçta Dzon Delarge, siyah beyazlı ekibe karşı gol sevinci yaşadı. Bursasporlu Moussa Sow ise Beşiktaş’a karşı oynadığı 9 maçta 8 gol atarken, aynı zamanda Senegalli oyuncunun en fazla gol attığı takım da yeşil beyazlı ekip oldu. Beşiktaş’ın yeni transferi Vagner Love da Bursaspor’a 3 maçta 3 gol attı.

ÇOK EKSİK VAR

Bursaspor’da Beşiktaş mücadelesi öncesinde eksikler dikkat çekiyor.ÿPablo Martin Batalla, Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir, Sercan Yıldırım ve Ataberk Dadakdeniz sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olmayacak. Hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Ertuğrul Ersoy’un da kadroda yer alması beklenmiyor. Sakatlığı düzelen Emmanuel Badu ise Beşiktaş maçında oynayabilecek. Kart cezası bulunan Mikel Agu ise, siyah beyazlı ekibe karşı forma giyemeyecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!