Bursaspor beraberliğe abone, 7 oldu!

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor beraberliğe abone, 7 oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 10:49

Bu sezon 7’nci kez sahadan beraberlikle ayrılan Bursaspor, son 3 sezon içerisindeki beraberlik sayılarını şimdiden geçerken, aynı zamanda Avrupa’da da en fazla rakipleriyle puanları paylaşan takımlardan biri oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligin 11inci haftasında Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor ile son anlara doğru Allano Limanın kaydettiği golle 1-1 berabere kaldı. Böylelikle yedinci kez sahadan eşitlikle ayrılan yeşil beyazlılar, daha şimdiden en fazla berabere kaldığı sezonlarından birini geçiriyor.

Son 3 sezona bakıldığında; 2017/18 sezonunu 6, 2016/17 ve 2015/16 sezonunu da 5er beraberlikle tamamlayan Bursaspor, daha ligin ilk yarısı bitmeden söz konusu beraberlik sayılarını geçmiş durumda.

AVRUPA’DA DA EN FAZLA EŞİTLİKLE AYRILAN EKİPLERDEN

Avrupanın önde gelen ligleri arasında da Bursaspor sahadan en fazla beraberlikle ayrılan ekiplerden biri konumunda.

La Liga, Premier Lig, Bundesliga, Serie A ve Ligue 1de mücadele eden ekipler arasında en fazla berabere kalan takım Valencia olurken, 8 beraberliği bulunan İspanyol ekibini, 7 beraberlikle Bursasporun dışında bir başka İspanyol Athletic Bilbao takip ediyor.

İLK YARIM SAAT HAREKETLİ GEÇİYOR

Bursasporun bu sezon oynadığı maçlarda öne çıkan bir diğer özellik ise ilk yarım saatin en fazla gollerin görüldüğü zaman dilimi olması.

Haberin Devamı

Ligde 9 kez gol sevinci yaşayan yeşil beyazlılar, bu gollerinin 5ini ilk yarım saatlik dilimde buldu.

Özellikle iç sahada oynadığı mücadelelere hızlı başlayan Bursaspor’un son dakikalarda gelen 2 golü ise Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında puanı getirdi. Bununla birlikte Bursasporun kalesinde gördüğü 9 golün 5'i de ilk yarım saatlik dilimde geldi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!