Burak Yılmaz: Basiretimiz bağlandı

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz: Basiretimiz bağlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 19:00

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bordo-mavili ekibin Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor camiası olarak, Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlerine aldıklarını söyleyen Burak Yılmaz, "Bu skorun acısını çekmeye razıyız. Şimdi önümüze bakıyoruz, Beşiktaş maçı var. Gerekli analizleri yaptık. Belki de böyle bir mağlubiyet bizim için uyanış oldu" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'DA BU KRİZİ YÖNETMESİNİ BİLEN İNSANLAR VAR"

Aytemiz Alanyaspor maçının devre arasına kadar her şeyin çok iyi gittiğini söyleyen Burak, "Skor değişiminden sonra her şeyin kötüye gittiği bir maç oldu. Trabzonspor hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla bir olmuş bir kulüp. Allah'ın izniyle Beşiktaş maçını kazanıp önümüze bakacağız. Alanya maçıyla alakalı söylenecek çok bir şey yok. Basiretimiz bağlandı. Hepimiz çok üzgünüz. Ama dediğim gibi burada çok tecrübeli oyuncular var, bu krizi yönetmesini bilen insanlar var. Bu üzüntüyü üzerimizden atmamız gerekiyordu. Kendi aramızda yaptığımız konuşmalarda bunları konuştuk. Tamamen Beşiktaş maçın odaklandık. Çok üzüldük ama geçti" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"BÖYLE KAYIPLAR OLACAK, BU BİR MARATON"

Futbolun içerisinde böyle şeylerin olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Belki 3'ten fazla da atabilirdik, bunlar taktik işidir. Daha çok 3-0 öne geçeceğimiz maçlar olacak, belki yine böyle kaybettiğimiz maçlar olacak. Bu bir maraton. Bu tip şeylerle moralimizi bozamayız" dedi.

"ESTEBAN KENDİSİ ÇIKMAK İSTEDİ"

Kendisinin sakatlık durumu ve Esteban'ın Alanya maçının devre arasında oyundan çıkması hakkında konuşan Burak, "Gerekli kişiler neyin ne olduğunu biliyor, çok fazla konuşulacak bir şey yok. Sakatlığımın ne durumda olduğunu bilmesi gereken herkes biliyor. Esteban'ın oyundan çıkması hakkında ise o gün Esteban'ın yanındaydım. Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi çıkmak istedi, oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Kendi kararıdır bir sıkıntısı olduğunu söyledi. Esteban'ın kendi tercihiyle alakalı bir durumdu" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!